Ce a făcut Rinat Akhmetov imediat după ce Mircea Lucescu a câştigat titlul cu Dinamo Kiev, marea rivală a lui Şahtior

[ad_1]

  • Liga 1: HermannstadtGaz Metan Mediaș, marți, 16:30, Digi Sport 1

  • UCL: Real MadridChelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Rinat Akhmetov l-a felicitat pe Igor Surkis după ce Dinamo Kiev a luat titlul

După ce a scris istorie la Şahtior, formaţie alături de care a câştigat de 8 ori campionatul, „Il Luce” face acum performanţă la marea rivală.

Patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, a dezvăluit că omologul său de la Şahtior, Rinat Akhmetov, a fost primul care l-a felicitat după acest succes.

„Rinat Akhmetov a fost primul care m-a felicitat. Nici nu apucasem să intru în vestiar şi telefonul a sunat. În ciuda faptului că era ziua mamei lui, pe care o şi felicit, Rinat m-a felicitat cu căldură. Este o persoana inteligentă care ştie să facă bani, dar şi cum se formează o echipă mare.

Dacă nu există Dinamo, nu ar fi nici Şahtior. Şi invers. Azi, în Ucraina, sunt două cluburi care luptă pentru supremaţie, Şahtior şi Dinamo. Dinamo compensează componenta financiară cu ambiţie. Vă asigur că toate meciurile din acest sezon au fost jucate pentru aceste medalii. Nimeni nu ne-a oferit acest titlu.

Dacă „minerii” au devenit mai slabi? E treaba lor să stabilească asta. Nici următorul sezon nu va fi uşor”, a spus Surkis, citat de football.ua.

Mircea Lucescu va rămâne la Dinamo Kiev şi în sezonul următor

Patronul lui Dinamo Kiev a dat asigurări că Mircea Lucescu va rămâne în continuare la echipă, în ciuda faptului că este în continuare aspru contestat de către fani.

Igor Surkis a vorbit şi despre primele pe care le vor încasa jucătorii lui Dinamo Kiev, pentru performanţa obţinută în acest sezon.

„Fiecare component al echipei va primi ceea ce are trecut în contract. Jucătorii ştiau câţi bani urmau să încaseze dacă deveneau campioni.

Sunt diferite tipuri de maşini şi de apartamente. Poate îşi pot lua o gasonieră sau o maşină bună. Trebuie să vedem unde îşi doreşte fiecare să locuiască”, a mai spus Igor Surkis.

Etichete: mircea lucescu , igor surkis , rinat akhmetov

[ad_2]

Citește mai mult..