Turcu de la „Puterea Dragostei” și-a găsit fericirea. Cine este bruneta care i-a furat inima


Turcu de la „Puterea Dragostei” a trecut peste despărțirea de Roxana Buzoiu. Fostul concurent al emisiunii se iubește cu o brunetă sexy pe nume Daniela.


In articol:

  • Roxana de la „Puterea Dragostei” și Sendo

Alex Turcu și-a găsit fericirea. Tânărul formează o relație cu o brunetă pe nume Daniela Maria. Este vorba despre o brunetă sexy cu forme voluptoase. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat în pat.

Citeste si: Maria de la Puterea Dragostei, în lacrimi din cauza fostului iubit: “Tu nu înțelegi..”

Turcu de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit și a dat startul unei noi iubiri.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” se iubește cu un marocan. Imagini inedite cu cei doi, în calitate de cuplu

turcu de la puterea dragostei și iubita
Turcu, alături de iubita sa Daniela.[Sursa foto: Instagram]

Roxana de la „Puterea Dragostei” și Sendo

Roxana Buzoiu nu a pierdut vremea deloc. Deși a mărturisit în repetate rânduri că l-a iubit pe Turcu, ba chiar a cerut-o de soție, cei doi au luat-o pe drumuri diferite.

Citeste si: Scandal în casa fetelor de la Puterea Dragostei! Cine a sărit la bătaie?

Roxana de la „Puterea Dragostei” se iubește acum cu Sendo. Tânărul este un fost fotbalist și actual impresar. „Face multe transferuri. Face și cu Anamaria Prodan Reghecampf.”, a zis Roxana Buxoiu despre iubitul ei.

Citeste si: De ce nu a citit Jador mesajul primit de la Bogdan Mocanu, în timp ce era la Survivor: „Nu s-a dat la tv! A zis de Alexandra Stan că vrea să o…” EXCLUSIV

Fosta

concurentă a emisiunii de la Kanal D a anunțat că și-a găsit liniștea lângă noul iubit și este extrem de fericită. Cei doi au planuri mari de viitor.

Citeste si: Un nou cuplu la Puterea Dragostei?! Cine și-a declarat dragostea în camera roșie?Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.