UEFA și-a dat acordul! Câți jucători vor avea în lot echipele de la Euro  • UCL: PSG – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Real MadridChelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Aceasta este o recomandare făcută de UEFA ţărilor care vor disputa evenimentul. EURO 2020, amânat un an din cauza pandemiei de coronavirus, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie.

UEFA și-a dat acordul! Echipele de la EURO pot avea în lot 26 de jucători

Încă de la începutul lui aprilie, UEFA a anunţat că intenţionează să autorizeze echipele naţionale participante la EURO 2020 să înscrie mai mult de 23 de jucători în loturile lor, aşa cum au solicitat mai mulţi selecţioneri, din cauza riscurilor legate de Covid-19.

Săptămâna trecută, UEFA a stabilit oraşele gazdă ale EURO 2020, excluzând de pe listă capitala Irlandei, Dublin, care nu a putut oferi garanţiile cerute de forul fotbalistic european în legătură cu prezenţa spectatorilor.

Meciurile prevăzute iniţial la Dublin se vor juca la Londra şi Sankt Petersburg, în timp ce Bilbao a fost înlocuit de Sevilla pentru a găzdui meciurile programate în Spania.

Bucureştiul este unul dintre cele 12 oraşe pe care vor avea loc meciurile de la EURO 2020. Capitala României va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală.

Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciurile Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

Agerpres.

Etichete: euro 2020 , meciuri euro 2020Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.