„Ultimii bani i-am luat pe decembrie, nu se mai poate!”


  • UCL: PSG – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Real MadridChelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

Autoritățile locale au uitat de jucătorii lui Cristi Pustai, care n-au încasat niciun ban pe acest an. Ultimul salariu primit de fotbaliști este cel pe luna decembrie, însă și acela în proporție de 80%, nu întreg.

O echipă din play-off nu s-a antrenat azi și amenință conducerea: „Ultimii bani i-am luat pe decembrie, nu se mai poate!”

Liga2.ro anunță că Dunărea Călărași a suspendat antrenamentul de marți, iar deplasarea de la Timișoara ar putea să nu aibă loc: „Fiecare dintre noi avem familii, sunt jucători care au venit de la alte cluburi și n-au luat niciun ban de anul trecut. Ne-am calificat în play-off, am tras de noi, dar este prea mult. Să nu iei bani de atâtea luni… Nu se mai poate!

Ultimii bani pe care i-am luat au fost pentru luna decembrie, și nici aceia pe toți. Unii au luat 80 la sută, alții 70 la sută, unii 90 la sută. E păcat, pentru că avem șanse să promovăm și se întâmplă astfel de lucruri”, susțin jucătorii de la Călărași, conform sursei citate.

Digi Sport a scris încă din iarnă despre problemele financiare de la Dunărea Călărași, dar clubul a dezmințit situația printr-un comunicat de presă.

Cristi Pustai a vorbit despre situația delicată a clubului după remiza cu FC U Craiova 1948: „E foarte greu să ne motivăm mai departe. Noi încercăm să ne atingem obiectivul nostru, personal, pe urmă sperăm că se vor rezolva și problemele.

Grupul e unul bun, pentru că nu am cedat, chiar dacă ne-am așteptat la o situație mai bună, după ce am ajuns în play-off„, a spus Pustai.

VIDEO Rezumatul meciului Dunărea Călărași – FC U Craiova 1948

Clasament play-off Liga 2

Etichete: cristi pustai , play-off liga 2 , jucatori dunarea calarasi , antrenor dunarea calarasi



Citește mai mult..