Felicitări de Paște 2021. Mesaje și SMS-uri inedite pentru familie și prieteni: ”Un iepuraş cu boticul alb a venit la voi în prag”


Felicitări de Paște 2021. Mesaje și SMS-uri inedite pentru familie și prieteni de trimis anul acesta de Paște. Spune-le celor dragi ”Sărbători Fericite!”.


In articol:


Felicitări de Paște 2021. Mesaje și SMS-uri inedite pentru familie și prieteni de trimis cu ocazia sărbătoririi Paștelui 2021. Bucură-i pe cei dragi cu o urare inedită de Paște 2021!


Felicitări de Paște 2021 de trmis prin SMS

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranță. Un Paște Fericit!

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

Citeste si: Mesaje de Paște 2021. Cele mai frumoase urări pentru familie și prieteni

Felicitări de Paște 2021. Mesaje și SMS-uri inedite pentru familie și prieteni[Sursa foto: PixaBay]

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă
euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Urări originale de Paște 2021

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Citeste si: Cel mai bun drob de miel: Reţeta delicioasă bunicii veche de 100 de ani

E atâta lumină în jur,

pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

Felicitări de Paște 2021. Mesaje și SMS-uri inedite pentru familie și prieteni[Sursa foto: PixaBay]

Azi, în zi de sarbatoare să coboare liniștea și pacea.

Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei cu bunătate și căldură în suflete! Hristos a Înviat!

Paște Fericit 2021! SMS-uri pentru familie și prieteni

Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! Hristos a înviat!

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

Paşte fericit!

Citeste si: Program supermarketuri Paște 2021. Până la cât vor fi deschise magazinele în Vinerea Mare

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, sănătate, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Un iepuraş cu boticul alb a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Felicitări de Paște 2021. Mesaje și SMS-uri inedite pentru familie și prieteni[Sursa foto: PixaBay]

Felicitări de Paște 2021. Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţă şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldura în suflete! Hristos a Înviat!

Citeste si: VIDEO| Preţ carne miel 2021: 14,5 lei pe kilogram în viu

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre, bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Azi, în zi de sărbătoare, să coboare peste tine liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimia ta, să îți lumineze viaţa şi să îți aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet! Hristos a înviat!Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.