Galerie Foto | ”Sperăm că este o glumă proastă! Vor să ne submineze imaginea”. Inaugurarea Stadionului Steaua naște controverse  • UCL: PSG – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj – FC Botoșani, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

S-a zvonit, la un moment dat, că se va aștepta data de 7 mai – ziua în care Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, după 2-0 cu FC Barcelona (finală decisă după loviturile de departajare -, pentru a se juca acolo primul meci, dar și această ipoteză a fost demontată.

Galerie Foto

Mai nou, se pare că Stadionul Steaua poate fi inaugurat cu un meci de rugby! Oficialii Federației Române de Rugby ar dori, din dorința de a atrage cât mai mulți fani, să organizeze pe noua arenă din Ghencea cele trei partide pe care România le va disputa în luna iulie.

Fanii celor de la CSA Steaua, reacție vehementă după ce au aflat de planul FRR

Vor fi două amicale, cu Scoția și cu Japonia, dar și un meci oficial cu învingătoarea din duelul Belgia – Olanda, din Rugby Europe Championship.

Dorința celor de la FRR de a muta meciurile de pe Stadionul Arcul de Triumf pe Stadionul Steaua este legat strict de capacitatea arenei din sectorul 6, mult mai mare față de cea din sectorul 1, susține ProSport.

„Ar fi cea mai proastă mișcare pe care clubul Steaua ar putea să o facă, stadionul trebuie inaugurat cu un meci de fotbal și, mai ales, de către clubul CSA Steaua București!

Steaua este numele care trebuie să apară pe tabela de marcaj, pe bilet sau transmisiune, nu doar pe scaune și pe toate marcajele din jurul stadionului.

În altă ordine de idei, este un eveniment bun, prin aducerea naționalei și promovarea rugbyului, dar nu ca meci de inaugurare.

Să sperăm că este doar o glumă și nu intenția clubului, sau poate că cineva își dorește să ne submineze imaginea”, au reacționat fanii celor de la CSA Steaua, pe pagina lor AS47.

Etichete: stadion steaua , inaugurare stadion steauaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.