Marinescu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Ce declarații șoc a făcut concurentul?


Cristian Marinescu pare că a uitat-o de tot pe fosta sa iubită, Maria, iar acest lucru reiese din faptul că bărbatul a pus deja ochii pe o nouă concurentă. Marinescu a făcut un prim pas către noua concurentă Amira, cum a reacționat aceasta?


In articol:


Recent, o nouă concurentă a intrat în casa Puterea dragostei, de atunci certurile păreau că au dispărut, însă nu a durat mult până au fost iscate alte conflicte în casa iubirii. Amira a intrat în casa Puterea dragostei, imediat ce Seya a părăsit competiția din cauza unor probleme personale.

O place Marinescu pe noua concurentă, Amira? Ce spune tânărul despre noua concurentă?

Unele lucruri au luat o întorsătură, de când Seya a părăsit casa Puterea dragostei, în gala de duminică. Nimeni nu se aștepta la plecarea acesteia, însă bruneta a specificat că are anumite probleme de rezolvat în țară.

Chiar la începutul săptămânii, O nouă concurentă a pășit în casa Puterea dragostei, și anume Amira, blonda care i-a șocat pe băieți cu formele ei.
Se pare că blondina a atras multe priviri în casa băieților, Marinescu fiind primul care a făcut un pas către aceasta.

De asemenea, această simpatie vizibilă a lui Marinescu pentru noua concurentă a stârnit și unele contreverse în casa Puterea dragostei. Radu a început să îl amenințe pe Marinescu, spunând că acesta a vorbit dinainte cu Amira.

Marinescu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Ce declarații șoc a făcut concurentul?[Sursa foto: Instagram]

Prezentatoarea emisiunii o întreabă pe Amira, pentru a se convinge de spusele lui Radu: „Ce ti-a scris Marinescu in mesaj, Amira?”

Amira: „Ce fac?” Doar atat!

Cristina Mihaela:

Si i-ai raspuns?

Amira: Nu!

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Cristian Comănici a izbucnit în lacrimi

Nu durează mult și Marinescu intervine pentru a îi atrage atenția lui Radu pentru a-i spune acestuia că își dorește să o cunoască pe Amira.

Marinescu de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Ce declarații șoc a făcut concurentul?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristian Marinescu a fost un concurent controversat de-a lungul timpului, chiar Maria a declarat la un moment dat despre acesta că i-ar fi cerut unele lucruri indecente, pentru a forma un cuplu.

„Mi-ai spus că dacă mă…o să formăm un cuplu”, a spus Maria.

Maria încearcă să il uite pe Marinescu, însă de fiecare dată cand bărbatul este implicat într-un conflict, Blondina nu se poate abține și intervine, acest lucru semnificând că sufletul ei este încă rănit după despărțirea de acesta.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” vrea să devină tătic: „Mamă, crezi că îi faci față?”
Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.