Mihai Neșu, un model! De ce consideră o ”binecuvântare” accidentul în urma căruia a rămas paralizat și marele său regret

[ad_1]

  • UCL: PSG – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj – FC Botoșani, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

Deși viața i s-a schimbat radical de la acel moment, Mihai Neșu a avut puterea să se reinventeze și să extragă doar elementele pozitive din accidentul său. În acest sens, a deschis o fundație, la Oradea, cu un complex în care copiii cu dizabilități fac terapie.

Interviu emoționant cu Mihai Neșu

De asemenea, Mihai Neșu a transmis, în cadrul unui interviu emoționant acordat revistei Familie Ortodoxă, în săptămână Paștelui, că accidentul i-a transformat viața și în bine, motiv pentru care susține că ”Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest accident”.

Viața mea înainte de accident a fost ca viața majorității tinerilor. Aveam multe visuri, îmi doream să câștig mulți bani și să îmi cumpăr tot ce vreau. Cu Dumnezeu nu aveam nicio relație. Știam că există Dumnezeu, îmi mai aduceam aminte din când în când de el. Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest accident, Dumnezeu mă iubește și are grijă de mine și trebuie să fiu și eu așa cum mă vrea el.

Copiii de la fundație, pe care îi întâlnesc zilnic, au suferințe fizice mult mai mari decât mine. Dar cred că sufletește sunt mai sănătoși decât noi toți. 

În primii ani mi se părea că suferința mea este cea mai mare și că niciunui om nu i se poate întâmpla ceva mai rău. Dar acum, mărturisesc că nu am de ce să mă plâng. Văd în jurul meu oameni care sunt, poate, sănătoși fizic, dar sunt foarte nefericiți din punct de vedere sufletesc”, a mărturisit Mihai Neșu.

Marele regret al lui Mihai Neșu

Fostul fundaș de la echipa națională, FCSB și Utrecht a transmis, de asemenea, că regretă că până la vârsta de 30 de ani nu s-a apropiat mai mult de cele sfinte și susține că doar credința i-a schimbat viața în bine după accidentul din 2011.

Am un mare regret că până la 30 de ani nu m-a interesat deloc să caut ce înseamnă Dumnezeu și ce scop are în viața noastră. Cei care citesc acest interviu aș dori să mă ia drept exemplu negativ pentru prima parte a vieții mele și să vadă că în orice situație, chiar și în cele rele, ca a mea, Dumnezeu poate schimba viața unui om în bine”, a transmis Mihai Neșu.

Etichete: mihai nesu , accident mihai neșu

[ad_2]

Citește mai mult..