”Proiect faraonic” pentru Cosmin Olăroiu sau Răzvan Lucescu! Ce echipă, extrem de bogată, îi curtează

[ad_1]

  • UCL: PSG – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj – FC Botoșani, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

Unul dintre cei doi antrenori poate avea parte de o destinație surprinzătoare, pentru că există un club care i-a pus pe cei doi români pe lista de pe care va alege viitorul tehnician.

Cea mai bogată echipă din Singapore îi vrea pe Olăroiu sau pe Lucescu jr

Nu este vorba despre Europa, dar oferta va compensa la capitolul financiar, unul absolut fantastic.

Oficialii celor de la Lion City Sailors, din prima ligă a fotbalului din Singapore, locul 2 în Premier League, 17 puncte după opt etape, caută alt antrenor după ce până acum au avut contract cu Aurelio Vidmar (54 de ani), care a decis să plece în plin sezon la altă echipă, BG Pathum.

Presa din Asia specifică faptul că pe lista posibililor succesori, alături de Olăroiu și Lucescu jr, se mai află Rui Vitoria, fost antrenor la Benfica și Al Nassr, dar și Ljubinko Drulovic, fostul tehnician al sârbilor de la Partizan.

Lion City Sailors vrea să-i atragă pe români cu un proiect faraonic, așa cum au titrat jurnaliștii de la The Straits Times. Gruparea este considerată cea mai de succes și cea mai bogată echipă din Singapore. De altfel, asiaticii nu s-au uitat la bani atunci când i-au adus pe Diego Lopes, fost la Benfica, și Jorge Fellipe, fost la Boavista.

Etichete: razvan lucescu , cosmin olaroiu , lion city sailors

[ad_2]

Citește mai mult..