Video | Chindia – Astra 0-0. Giurgiuvenii au ratat cu poarta goală, iar târgoviștenii au nimerit bara


28.04.2021, 15:02

  • UCL: PSG – Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj – FC Botoșani, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

Chindia și Astra au remizat, scor 0-0, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1. Giurgiuvenii au avut o șansă imensă, în timp ce echipa lui Săndoi a avut o bară pe final.


Știrea inițială:

Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu, partidă contând pentru etapa a patra din play-out-ul Ligii 1, se dispută astăzi, de la ora 14:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Chindia, care a ratat play-off-ul în ultima etapă a sezonului regulat, a început excelent a doua parte a sezonului. Formația lui Emil Săndoi a câștigat toate cele trei partide din play-out, cu Hermannstadt (2-0), FC Argeș (1-0), Poli Iași (2-0) și ocupă locul 7, cu 29 de puncte.

Chindia Târgoviște – Astra Giurgiu LIVE VIDEO, 14:00, Digi Sport 1

„Ce credeți, că dacă suntem pe primul loc în playout am scăpat de grijile retrogradării? Deloc, nicio echipă nu este salvată.

Ne-ar fi avantajat să rămână punctele din sezonul regulat, era distanța mai mare. Va fi infernal pentru toate echipele. Avem licență pentru Europa, dar obiectivul este salvarea de la retrogradare. Europa este un obiectiv adiacent”, a fost reacția lui Emil Săndoi, după victoria cu FC Argeș.

De partea cealaltă, Astra a înregistrat o remiză (0-0 vs. Dinamo), o victorie (3-1 vs. Hermannstadt) și un eșec (0-1 vs. FC Argeș). Echipa condusă de Eugen Neagoe se află pe locul 12, cu 23 de puncte, la patru puncte în fața primei poziții de baraj.

Eugen Neagoe, care a fost eliminat la ultimul meci al Astrei, nu va putea sta pe bancă la această partidă. Tehnicianul a fost suspendat pentru două etape și a primit o amendă de 320 de lei.

Am ajuns în tribună că așa a vrut el. El este inventatorul, a descoperit mersul pe jos. Ăsta e domnul Antonie, arogant, plin de el. Nu l-am înjurat, nu l-am jignit. I-am zis doar ‘bravo, ți-ai făcut datoria, ai arbitrat foarte bine’. Și mi-a dat roșu. Putea să vină să-mi spună ceva, orice, că eu nu l-am jignit. Dacă l-aș fi jignit, era normal să mă dea afară. L-am întrebat dacă l-am înjurat, dacă i-am vorbit urât.

Asta este, putem să comentăm în fața domnului Antonie? Dacă a descoperit mersul pe jos, el e inventatorul. Eu sunt un simplu muritor, muncesc, dar măcar o fac cu onestitate. Pe el nu-l întreabă nimeni nimic, i-a spart fața ăluia și n-a dat nimic”, a fost reacția nervoasă a lui Neagoe, după ce a fost eliminat la ultimul joc al Astrei.

Chindia și Astra s-au mai întâlnit de patru ori în Liga 1. Formația din Târgoviște a câștigat două dueluri, o victorie le-a aparținut giurgiuvenilor, iar un meci s-a terminat la egalitate.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.