Acest tip de centru este un succes. Vor apărea mai multePreședintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, centrul de vaccinare drive-thru deschis în Piața Constituției. Președintele s-a arătat mulțumit de modul în care a fost organizat centrul și i-a îndemnat, din nou, pe cetățeni să se vaccineze împotriva COVID-19.

„De azi dimineață, bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare. Acest tip de centru de vaccinare este un succes si vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este important de știut că la aceste centre se poate prezenta oricine dorește, inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze. 

Este extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se și întâmplă. Vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie. Suntem într-o nouă fază a campaniei de vaccinare, în care practic nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație. 

Sunt convins că și în București, și în țară, se vor organiza noi evenimente de vaccinare, maratoane sau centre drive-thru. Trebuie să înțelegem cu toții că este nevoie de această vaccinare”, a declarat Klaus Iohannis.

Primul centru de vaccinare drive-thru din Capitală s-a deschis joi, la ora 8.00, în Piața Constituției. Oamenii s-au așezat la coadă în mașini încă de dimineață pentru a se imuniza. Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a mers în Piața Constituției și a declarat că există suficient de multe doze pentru toți cei care vor să se vaccineze.

Centrul are patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer.

Editor : R.K.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.