Câte soții a avut Florin Piersic. Celebrul actor a fost considerat un Don Juan din România

[ad_1]

Florin Piersic este una dintre valorile României. Rolurile sale din celebrele filme românești i-a încântat pe oameni de-a lungul anilor. Pe lângă succesul de pe scenă, Florin Piersic s-a bucurat și de un mare succes la femei.


In articol:


Dacă Florin Piersic a furat inimile telespectatorilor interpretând diferite roluri consacrate, nici la femei nu s-a lăsat mai prejos.

Celebrul actor a avut trei soții și o relație pasională cu o cântăreață frumoasă din țară. Artistul a recunoscut chiar că a mai călcat strâmb și în timpul căsniciilor sale. În tinerețe, Florin Piersic era numit unul dintre cei mai frumoși și atrăgători bărbați. El a fost considerat chiar un Don Juan al României.

Citeste si: Anna Szeles, fosta soție a lui Florin Piersic, a împlinit 78 de ani! Actrița s-a stabilit din 1989 în Budapesta FOTO

Soțiile lui Florin Piersic

Florin Piersic a fost însurat de trei ori. El a mers la altar prima oară alături de Tatiana Iekel în anul 1962. Ultimul mariaj a început în anul 1933. A fost unul dintre cele mai longevive căsătorii ale artistului, alături de Anna Torok.

Citeste si: Fosta soție a lui Florin Piersic arată senzațional la 77 de ani! Anna Szeles și-a revăzut fiul după trei luni de carantină! FOTO

Florin Piersic și Tatiana Iekel

Florin Piersic și Tatiana Iekel au fost căsătoriți din anul 1962 până în anul 1974. Tatiana era actriță la teatrul Mic. Cei doi au avut împreună primul copil. Din dragostea celor doi a luat naștere Florin Piersic Junior. Cuplul a avut o dragoste cu năbădăi, timp de 14 ani. Tatiana a intentat, apoi divorțul față de celebrul actor.

Florin Piersic și Tatiana Iekel.[Sursa foto: Libertatea.ro]

Tatiana Iekel a mărturisit că Florin Piersic nu este bărbatul unei singure femei.

El se îndrăgostea adesea de colegele sale actrițe alături de care juca.

Citeste si: Florin Piersic. Adevărul despre starea de sănătate a marelui actor

Florin Piersic și Anna Szeles

La un an după divorț, Florin Piersic și-a refăcut viața. El s-a căsătorit cu Anna Szeles din anul 1975 și până în anul 1985. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în autobuz.

Tinerii au păstrat legătura, de atunci, apoi s-au căsătorit în 1975.

Florin Piersic și Anna Szeles.[Sursa foto: Fanatik.ro]

Căsătoria dintre Florin Piersic și Anna Szeles a durat 10 ani. Din dragostea lor a ieșit al doilea fiu al lui Piersic, pe nume Daniel Piersic. Acesta are acum 45 de ani. Anna a declarat că soțul ei a fost infidel, așa că au decis să se despartă. Ea și-a luat fiul și s-au retras în Ungaria.

Florin Piersic și Anna Torok

Piersic s-a însurat cu Anna Torok în anul 1993. Atunci și-a găsit ultima iubire, aparent. Cei doi s-au cunoscut în avion în 1986. Anna Torok a apărut rar în spațiul public. Ea a preferat să ducă o viață în stil secret alături de actor. „Am o cabană aproape de Cluj, unde mă retrag adesea alături de soţia mea, căreia îi face mare plăcere să se ocupe de flori şi care a transformat curtea cabanei într-o grădină extraordinară”, a declarat Piersic în trecut.

Citeste si: Florin Piersic, confesiuni emoționante! Motivul pentru care a fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt: „Da, îmi este frică de moarte”

Florin Piersic și Anna Torok.[Sursa foto: Playtech.ro]

Florin Piersic și Angelea Similea

Actorul Florin Piersic s-a iubit și cu Angela Similea. Celebrul actor a avut numeroase relații cu femei frumoase din România. Una dintre cele mai renumite aventuri este cea cu Angela Similea. Bărbatul a numit relația cu ea un „amor nebun”.

Angela Similea a fost iubita lui Florin Piersic.[Sursa foto: Facebook]

Idila dintre cei doi îndrăgostiți a început în timpul căsniciei lui Piersic cu Anna Szele și al cântăreței cu olandezul Jan Hilgen.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură’ în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere(…) Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a povestit actorul Florin Piersic.

Citeste si: Fosta soție a lui Florin Piersic arată senzațional la 77 de ani! Anna Szeles și-a revăzut fiul după trei luni de carantină! FOTO

[ad_2]

Citește mai mult..