Ce salariu are Cristina Neagu la CSM București. Sportiva a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii de 4 ori


Cristina Neagu este cea mai bună jucătoare de handbal din lume și este la momentul actual căpitanul naționalei de Handbal a României și joacă pentru echipa CSM București. Află cu cât este aceasta plătită de către club.


In articol:


Jucătoarea de handbal, Cristina Neagu, care este singura handbalistă din istoria acestui sport recompensată de patru ori cu titlul de Cea mai bună handbalistă IHF a anului, a cerut în luna februarie 2021 să i se mărească salariul până

la 360.000 de euro anual.

Ce salariu are Cristina Neagu la CSM București

Sportiva vrea să continue să joace la clubul CSM București, însă ar cere o mărire salarială. Potrivit Gazetei, Cristina, care acum  e remunerată cu 22.000 de euro lunar, vrea acum 30.000 pentru fiecare lună din noul contract.

Citeste si: Ce sportivi vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de Vară 2020

Dacă va obţine suma dorită, Neagu va fi printre cei mai bine plătiţi sportivi din ţară, independent de domeniu.
Cristina ar fi depăşită, de exemplu, de un singur fotbalist din Liga 1.

În prezent, Julio Baptista, de la CFR Cluj, este cel mai bine plătit jucător din campionatul intern, cu un salariu de aproape 500.000 de euro pe an. Pe locul al doilea este un alt jucător al clujenilor, Ciprian Deac, cu 300.000 de euro pe an. Abia apoi urmează jucătorii de la FCSB, Gnohere având 240.000

de euro pe an. Sportiva a dezvăluit că va mai evolua la gruparea bucureşteană cel puţin un an, informează Hotnews.

Citeste si: Sorana Cîrstea, victorie imensă după 13 ani. Ce trofeu a câștigat

Cristina Neagu a vorbit despre salariul său de la CSM București

Handbalista de origine română, Cristina Neagu, a declarat faptul că a deranjat-o la început când se discuta despre salariul ei.

Aceasta se simțea stresată de faptul că toată lumea se întreba de unde provin banii clubului CSM București.

Cristina Neagu a vorbit despre salariul ei[Sursa foto: Instagram]

„Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde vin banii clubului. Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu.

Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici”, a mai afirmat Cristina Neagu.

Cristina Neagu a anunțat cât va mai juca în cadrul CSM București

Se pare că cea mai bună jucătoare de handbal a României nu mai vrea să stea prea mult în cadrul clubului CSM București.

„Voi juca la

CSM încă un an, apoi o să vedem. În funcţie de cum mă simt, de rezultate… Toate lucrurile astea contează. Aş vrea să văd că avem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, o echipă care se bate pentru toate trofeele. Trebuie să ştii că mergi în direcţia bună”, a declarat Cristina Neagu.

 



Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.