Ofertă pregătită de un club din Anglia pentru Philippe Coutinho! Barcelona, dispusă să vândă, în ciuda unor pierderi imense  • WTA Madrid: Simona Halep – Sara Sorribes Tormo, vineri, 16:00, Digi Sport 2

  • Liga 1: Gaz Metan – FC Argeș, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Mijlocașul ofensiv se află în Brazilia, pentru recuperare de după accidentare, din cauza căreia nu va mai evolua în acest sezon, iar jocul din 29 decembrie, 1-1 cu Eibar, când a evoluat 25 de minute, ar putea fi chiar ultimul în tricoul Barcelonei.

Philippe Coutinho, pe picior de plecare de la Barcelona

Conform britanicilor de la The Sun, Everton este foarte interesată de transferul lui Phillipe Coutinho, care mai are contract cu Barcelona până în vara anului 2023.

Oficialii grupării din Liverpool chiar au pregătit și o primă ofertă pentru Barcelona, în valoare de 40.000.000 de euro pentru un transfer definitiv.

Conducerea Barcelonei nu s-ar opune unei plecări a lui Philippe Coutinho, având în vedere că jucătorul a avut evoluții sub așteptări în prima perioadă de pe ”Camp Nou”, înaintea stagiunii 2019 – 2020 petrecute sub formă de împrumut la Bayern, iar în acest sezon a fost mai mult indisponibil din cauza problemelor medicale.

Mai mult, plecarea lui Philippe Coutinho ar elibera o bună parte din bugetul salarial total al clubului catalan, mijlocașul ofensiv brazilian fiind unul dintre cel mai bine plătiți fotbaliști din lot.

Totuși, dacă eventualul transfer s-ar produce pentru 40.000.000 de euro, Barcelona ar încasa cu aproape 100.000.000 de euro mai puțin decât a plătit pentru a-l aduce pe Philippe Coutinho în ianuarie 2018, de la Liverpool, rivala locală a lui Everton.

Etichete: fc barcelona , everton , philippe coutinho , oferte philippe coutinhoCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.