Valeriu Gheorghiţă: „Le mulţumesc celor care au înţeles că prin vaccinare alegem calea sigură şi eficientă de revenire la normalitate”


Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale. El a menționat că doar prin vaccinare vom reveni la normalitate.


In articol:


Valeriu Gheorghiță a transmis un mesaj atât cetăţenilor, care au înţeles că vaccinarea este calea sigură şi eficientă de revenire la normalitate, dar şi cadrelor medicale care se află la datorie în această perioadă. Gheorghiță a mărturisit că vaccinurile reprezintă calea spre revenirea la normalitate.

Citeste si: Valeriu Gheorghiţă: „Empatizez întru totul cu fiecare persoană care este îngrijorată”


Ce a transmis Valeriu Gheorghiță

Gheorghiţă a afirmat că ne aflăm într-o perioadă dificilă, cu multe restricţii, dar cea mai importantă rămâne lecţia solidarităţii.

Citeste si: Medicul Valeriul Gheorghiță a explicat de ce există mai multe reacții adverse la vaccinul AstraZeneca

Citeste si: Totul despre vaccinul COVID-19. Cine are prioritate la vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-covid-19 – Valeriu Gheorghiță.[Sursa foto: Facebook]

„Ne aflăm într-un moment plin de încărcătură emoţională, suntem în preajma sărbătorilor pascale.
Mesajul meu se adresează tututor celor de acasă, dumnevoastră şi precum şi celor care astăzi se află la datorie în unităţile medicale, în centrele de vaccinare şi în stradă în sprijinul efortului de revenire la normalitate. Parcurgem o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricţii, însă cea mai importantă lecţie rămâne lecţia solidarităţii. Le mulţumesc celor care au înţeles că prin vaccinare alegem calea sigură şi eficientă de revenire la normalitate.
Vă doresc tuturor sărbători liniştite, cu pace, cu sănătate şi cu linişte sufletească alături de cei dragi. Sărbători binecuvântate!”,
a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, anunț oficial despre certificatul verde european. Ce decizie au luat autoritățile din România?

Citeste si: Dr. Valeriu Gheorghiță, despre românii care refuză vaccinul anti-COVID-19: „Vor putea decide în cunoştinţă de cauză”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.