A scris istorie pentru FCSB și se declară impresionat de doi jucători, nicidecum de Tănase: „Nu e greu de marcat”

[ad_1]

  • Liga 1: Viitorul – Dinamo, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • F1: Marele Premiu al Portugaliei, duminică, 17:00, Digi Sport 3

FCSB a terminat sezonul regulat pe locul 1, dar CFR Cluj este acum lider în play-off. Gardoș i-a remarcat de la FCSB pe Moruțan și Octavian Popescu, iar în acest sezon nu consideră că jucătorii lui Petrea au o problemă din punct de vedere fizic: „Nu am simțit că e un jucător foare greu de marcat (n.r.: Fl. Tănase). În sezonul regulat și-a creat foarte puține ocazii si am și câștigat acel meci cu 1-0. Mai sunt Moruțan, Octavian Popescu, jucători care oricând pot avea o execuție și să înscrie.

Florin Gardoș, despre pregătirea fizică de la FCSB: „Este singura echipă care s-a pregătit în străinătate”

Octavian Popescu e un jucător într-adevăr cu foarte multă calitate, dar mai contează mult și ce se întâmplă în afara muncii, în viața de zi cu zi. Eu nu îl știu, dar sper că e un copil serios. Practic, are toate calitățile ca să ajungă fotbalist foarte bun, depinde doar de el.

Sincer nu cred (n.r: că pregătirea fizică la FCSB este problematică). Pe lângă faptul că am trăit acolo și știu cum m-am simțit, în perioada de iarnă FCSB a fost singura echipă care s-a pregătit în străinătate și am mai văzut imagini cu antrenamentele lor și mi-am adus aminte de perioada când lucram și eu lucruri similare. Și gândul meu era că ce bine mi-ar prinde un antrenament ca și acela, pe iarbă, un meci amical. Noi am făcut pe sintetic în acea perioadă, deci ne-a fost mult mai greu. Așa că nu cred că a fost o problemă fizică la FCSB”, a spus Florin Gardoș, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Florin Tănase este golgheterul Ligii 1, cu 21 de goluri marcate până acum.

VIDEO Rezumatul meciului Universitatea Craiova – FCSB 2-0

Clasament play-off Liga 1

Etichete: florin gardos , play-off liga 1 , jucatori fcsb , florin gardos fcsb , jucatori academica clinceni

[ad_2]

Citește mai mult..