Acest selfie trimis iubitei l-a trădat că are o aventură cu o altă femeie

[ad_1]

O femeie a reușit să-l prindă pe iubitul ei că o înșeală cu o altă femeie printr-un selfie pe care el însuși i l-a trimis pozând relaxat în mașină.

O femeie a împărtășit pe TikTok o fotografie pe care i-a trimis-o fostul ei iubit în timp ce erau împreună. Selfie-ul era făcut în mașina lui și pare destul de inocent la prima vedere. La o analiză mai atentă însă, poza i-a dezvăluit femeii faptul că iubitul o înșeală.

Sydney Kinsch a făcut peste 1,5 milioane de vizualizări pe TikTok cu un videoclip în care este prezentată gafa uluitoare dintr-o fotografie a iubitului ei, potrivit News.com.au.

În selfie-ul zâmbitor, tânărul poartă o pereche de pantaloni de soare negri în

timp ce se uită direct în cameră. Deși la prima vedere pare a fi inocent, la o inspecție ulterioară, Sydney subliniază că există o altă persoană așezată pe scaunul pasagerului în afară de el.

Se vede destul de clar o femeie cu picioarele goale, ridicate pe bordul mașinii. „Verifică înainte reflectarea în ochelari, iubitule”, a scris Sydney în postare.

Când au stat de vorbă direct despre acest incident, Sydney a spus că a numit-o „nebună”, dar la o săptămână după ce a trimis fotografia, el a mărturisit că o
înșela de o lună întreagă.

„L-am sunat și l-am întrebat dacă și-a dat seama că mi-a trimis picioarele tipei în Snapchat-ul său și habar nu avea”, a scris Sydney în secțiunea de comentarii a videoclipului ei.

„Așa că i-am arătat-o din nou -o și el m-a numit nebună, spunându-mi că a fost împreună cu prietenii noștri și că avea voie să aibă prieteni…Am aflat o săptămână mai târziu TOATE detaliile”, a mai scris femeia pe rețeaua de socializare.

Sydney a spus după ce s-au despărțit imediat, deși erau împreună de 4 ani. Postarea ei a primit sute de comentarii din partea utilizatorilor TikTok, care se declară la fel de șocați de tupeul și prostia bărbatului.

[ad_2]

Citește mai mult..