Acest selfie trimis iubitei l-a trădat că are o aventură cu o altă femeieO femeie a reușit să-l prindă pe iubitul ei că o înșeală cu o altă femeie printr-un selfie pe care el însuși i l-a trimis pozând relaxat în mașină.

O femeie a împărtășit pe TikTok o fotografie pe care i-a trimis-o fostul ei iubit în timp ce erau împreună. Selfie-ul era făcut în mașina lui și pare destul de inocent la prima vedere. La o analiză mai atentă însă, poza i-a dezvăluit femeii faptul că iubitul o înșeală.

Sydney Kinsch a făcut peste 1,5 milioane de vizualizări pe TikTok cu un videoclip în care este prezentată gafa uluitoare dintr-o fotografie a iubitului ei, potrivit News.com.au.

În selfie-ul zâmbitor, tânărul poartă o pereche de pantaloni de soare negri în

timp ce se uită direct în cameră. Deși la prima vedere pare a fi inocent, la o inspecție ulterioară, Sydney subliniază că există o altă persoană așezată pe scaunul pasagerului în afară de el.

Se vede destul de clar o femeie cu picioarele goale, ridicate pe bordul mașinii. „Verifică înainte reflectarea în ochelari, iubitule”, a scris Sydney în postare.

Când au stat de vorbă direct despre acest incident, Sydney a spus că a numit-o „nebună”, dar la o săptămână după ce a trimis fotografia, el a mărturisit că o
înșela de o lună întreagă.

„L-am sunat și l-am întrebat dacă și-a dat seama că mi-a trimis picioarele tipei în Snapchat-ul său și habar nu avea”, a scris Sydney în secțiunea de comentarii a videoclipului ei.

„Așa că i-am arătat-o din nou -o și el m-a numit nebună, spunându-mi că a fost împreună cu prietenii noștri și că avea voie să aibă prieteni…Am aflat o săptămână mai târziu TOATE detaliile”, a mai scris femeia pe rețeaua de socializare.

Sydney a spus după ce s-au despărțit imediat, deși erau împreună de 4 ani. Postarea ei a primit sute de comentarii din partea utilizatorilor TikTok, care se declară la fel de șocați de tupeul și prostia bărbatului.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.