Video Exclusiv | Adrian Mititelu jr. spune că nu va exista niciodată pace între Craiove. „Atunci va fi momoentul adevărului”


  • Liga 1: FC Botoșani – Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad – Chindia Târgoviște, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Dacă Adrian Mititelu este condamnat la închisoare şi se află în detenţie, fiul acestuia este cel care se ocupă de echipă, iar rezultatele sunt importante. Adrian Mititelu junior i-a acordat un interviu în exclusivitate lui Marian Codirlă pentru Digi Sport în care face câteva anunţuri importante.

Adrian jr. spune că nu va exista niciodată pace între cele două echipe ale Craiovei, dar că ei, cei de la FC U Craiova 1948, vor fi singura echipă din Bănie la un moment dat.

Tânărul patron al oltenilor n-a vrut să comenteze declaraţia lui Mihai Rotaru, cel care investeşte şi conduce Universitatea Craiova şi faptul că este credincios l-a ajutat să se menţină pe linia de plutire şi să nu mai aibă resentimente faţă de nimeni.

Momentul adevărului pentru suporteri va fi meciul direct aşteptat să se dispute în Liga 1.

Adrian Mititelu Jr. spune că meciul adevărului va fi Universitatea Craiova-FC U Craiova 1948, când lumea va alege cu cine ţine

Au fost momente în care am spus şi că fotbalul nu este locul în care vreau să fiu. Pentru că ce ni s-a întâmplat nouă nu i s-a mai întâmplat la nimeni în lume, cred. … Tata este mai puternic decât mine, este mai puternic decât orice om pe care îl cunosc, de altfel, a reuşit să menţină această flacără vie a fotbalului în familia noastră. Şi iată că suntem pe cale să revenim acolo de unde am plecat. 

Această condamnare (n.r. a lui Adrian Mititelu) a venit intempestiv. Nu au fost prea multe de spus. Ne-am îmbărbătat unul pe celălalt. Am vorbit şi de fotbal, vă daţi seama, cât s-a putut. Mi-a spus că să am grijă de familie, de echipă. Dar noi comunicăm non-stop, deci nu este nicio problemă, nu este lipsă de comunicare între tată, echipă, conducător şi aşa mai departe.

Va fi meciul adevărului (n.r. între cele două Craiove). Meciul adevărului, iar atunci de la cel mai mic suporter până la cel mai important om de fotbal o să vadă cine este Universitatea Craiova”, a declarat Adrian Jr.

Fiul lui Adrian Mititelu nu a vrut să comenteze declaraţiile lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru a transmis un mesaj care nu seamănă deloc cu cele războinice schimbate până acum între cele două grupări, însă Adrian nu a vrut să comenteze.

E foarte interesant, e foarte bine venit un astfel de duel. Gândiți-vă ce rating va face un meci între cele două echipe. Va fi ceva fabulos, cred că va bate FCSB – CFR sau Craiova – CFR. Și pentru suporterul neutru va fi interesant, fiecare va vrea să vadă duelul celor două Craiove”, a spus Rotaru la ProX.

Iar replica a venit repede, la fel de moderată, dar este clar că pacea va fi greu de menţinut: „Nu vreau să comentez declaraţiile lui Mihai Rotaru. Viaţa ne va aşterne viitorul fiecăruia şi la final voi avea multe de spus, însă până atunci să vedem cum vor decurge lucrurile. În viaţă orice se plăteşte, atât am de spus. 

Echipa asta a fost decimată şi a fost afectat şi sectorul suporterilor, mai ales faptul că mulţi copii au crescut cu cealaltă echipă, care se pretinde a fi Universitatea craiova. 

Nu cred că va exista pace. S-a creat o ură care nu poate fi stinsă. Este greu. Credeţi-mă că este greu să fie pace. Însă noi vom fi paşnici, ne vom vedea de drumul nostru, iar lumea este liberă să facă ce vrea, să decidă cu ţine ţine.

Adrian Mititelu jr: „Poate câştiga şi 70 de titluri, peste un an, doi, trei, patru, cinci va mai exista doar FC U Craiova 1948”

Faptul că sunt credincios mă menţine, aşa, pe linia de plutire, însă nu pot, am 24 de ani şi am trecut prin atâtea lucruri în viaţă din cauza acestor oameni pe care dumneavoastră îi numiţi patroni de fotbal şi aşa mai departe şi efectiv nu mai am niciun resentiment faţă de nimic.

Poate să câştige 70 de titluri. Eu ştiu că într-un final, cândva, peste un an, doi, trei, patru, cinci o singură echipă va mai exista şi anume FC U Craiova 1948″.

Etichete: fc u craiova 1948 , adrian mititel jrCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.