„Am fost adus aici ca să eutanasiez echipă!”. Acuzații dure din partea antrenorului unui român din Serie A

[ad_1]

  • Liga 1: Viitorul – Dinamo, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • F1: Marele Premiu al Portugaliei, duminică, 17:00, Digi Sport 3

Serse Cosmi (62 de ani), antrenorul lui Crotone, a făcut câteva declarații dure după eșecul cu Inter, spunând că jucătorii săi sunt fericiți pentru că au pierdut la doar două goluri diferență contra lui Inter.

Serse Cosmi, antrenor Crotone: „Am fost adus aici ca să eutanasiez echipă!”

Cosmi a fost instalat la Crotone pe 1 martie, însă nu a reușit să scoată echipa din subsolul clasamentului. Astfel, formația de pe „Ezio Scida” revine în Serie B la doar un an după promovare.

„E o dezamăgire, pentru că echipa are calitate și am arătat asta și azi. Lipsa fanilor ne-a afectat mult în lupta pentru evitarea retrogradării. Am moștenit un lot căruia îi era imposibil să se adapteze stilului meu de joc. Problema este că suntem fericiți dacă pierdem doar cu 2-0 contra lui Inter, iar această viziune este la ani lumină față de a mea.

Sunt prea multe erori, care te costă la acest nivel. Am spus mereu că vreau să aștept până la finalul sezonului. Nu-mi doresc să lucrez undeva unde să fiu nevoit să eutanasiez o echipă, ceea ce s-a întâmplat când am ajuns aici. Vreau să lupt într-un mod diferit. Recunosc, e frustrant, puteam obține ceva diferit în acest sezon, chiar dacă nu am fost aici de la început”, a spus Cosmi, citat de Football Italia.

Denis Drăguș (21 de ani) a strâns doar 8 meciuri la Crotone în acest sezon. Atacantul împrumutat de la Standard Liege a evoluat ultima oară pe 10 ianuarie, la eșecul cu Verona (1-2).

VIDEO Crotone, eșec contra lui Inter, scor 0-2

Etichete: serie a , inter , serse cosmi , crotone , denis dragus

[ad_2]

Citește mai mult..