Ce îi îndeamnă Ministrul Sănătății pe români în zile de sărbătoare? „Vreau să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată”

[ad_1]

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă a transmis un mesaj pentru toți românii de sărbători și pentru a le reaminti că pandemia încă nu s-a terminat și că măsurile de prevenție anti-COVID-19 trebuie respectate în continuare.


In articol:


Ioana Mihăilă afirmă că ne aflăm în zile de sărbătoare, pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie şi linişte, dar aceasta mai reaminteşte că pandemia încă nu a luat sfârșit, acesta fiind al doilea Paște pe care îl sărbătorim în aceste condiții de prevenție a virusului.

Ministrul Sănătății îi încurajează pe cetățeni să continue să respecte măsurile de prevenție și să se vaccineze anti-COVID-19

Ministrul Sănătății încurajează românii să respecte în continuare măsurile de prevenire a infectăii cu Coronavirus și să se vaccineze, pentru a putea reveni la o viață normală.

Ce îi îndeamnă Ministrul Sănătății pe români în zile de sărbătoare? „Vreau să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată”[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, ședință de ultimă oră privind relaxarea restricțiilor

„Vă doresc sărbători în tihnă şi un Paşte Luminat! Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care
ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie şi linişte. După un an întreg vă spun că înţeleg această dorinţă de a fi împreună. O resimt şi eu. O resimţim cu toţii. Vreau totuşi să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată. Este al doilea Paşte pe care îl petrecem în aceste condiţii.

V ă încurajez să respectăm măsurile de prevenire a infecţiei cu SARS-CoV-2 şi să CONTINUĂM să ne vaccinăm! Zilele acestea, oferiţi-vă şi oferiţi cadou şansa revenirii la normalitate prin vaccinare.
Veţi găsi centrele deschise şi în aceste zile. Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de noi în acest efort de a reveni la viaţa de dinainte de pandemie”
, a scris Ioana Mihăilă, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Valeriu Gheorghiţă: „Le mulţumesc celor care au înţeles că prin vaccinare alegem calea sigură şi eficientă de revenire la normalitate”

[ad_2]

Citește mai mult..