Klaus Iohannis a anunțat când vom reveni la normalitate. Anunț plin de speranță, chiar de Paște

[ad_1]

Președintele Klaus Iohannis i-a anunțat pe români când vom reveni la normalitate. Mesajul a fost transmis cu prilejul Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, fiind cea mai mare sărbătoare a românilor.


In articol:


Iohannis a anunțat că România se apropie de normalitate în prinvința pandemiei COVID-19. Șeful statului a transmis că datorită respectării restricțiilor și vaccinării anti-coronavirus în curând vom ajunge să ne bucurăm, din nou, de normalitatea care ne lipsește de mai bine de un an.

Citeste si: Klaus Iohannis a convocat o ședință de urgență la Cotroceni. Decizie de ultim moment

Klaus Iohannis a transmis un mesaj plin de speranță. Vestea bună vine pentru români, chiar în prima zi de Paște. Președintele a ieșit și anul acesta în spațiul public și le-a transmis un mesaj cu ocazia Învierii lui Iisus Hristos.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis s-a dus pe bicicletă la Cotroceni, deși afară ploua

Când revin românii la normalitate și dă uitării pandemia Covid-19

Cu un an în urmă, Iohannis îi îndemna pe oameni să stea în casă și să respecte măsurile. Acum miracolul din noaptea de Înviere ne-a adus pe toți aproape. Veștile bune nu întârzie să apară în România. „Ne regăsim în taina sfântă a celei mai mari sărbători creștine, o celebrare a vieții și a speranței.
Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume”,
este o parte din mesajul președintelui României, informează DIGI24.

Pe această cale, Iohannis a ținut a ținut să le mulțumească tuturor pentru efortul făcut la nivel național în această perioadă, lucru care face să pară că luminița de la capătul tunelului este din ce

în ce mai aproape.

Citeste si: Klaus Iohannis, declarații de ultima oră despre zona de tensiune din Marea Neagră şi acumularea de trupe pe graniţa de est a Ucrainei

Klaus Iohannis, Președintele României s-a vaccinat și el împotriva coronavirus.[Sursa foto: Facebook]

Șeful statului a transmis că datorită respectării regulilor impuse de către autorități rata de infectare a scăzut, astfel că anumite restricții nu mai vor fi valabile. De asemenea, tot mai mulți români se vaccinează împotriva temutului virus, lucru care duce la normalitate.

„Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze- toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat. Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult. Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete.
Hristos a înviat”
, a mai adăugat Klaus Iohannis.

Citeste si: Klaus Iohannis a dezvăluit totul! Când începe marea relaxare? Președintele României a tras un semnal de alarmă către populație: ”Dacă nu ne vaccinăm, vom purta masca și vom avea restricții în continuare”

[ad_2]

Citește mai mult..