Tragedie în Iași! O studentă a fost găsită moartă într-o cameră de căminO tânără, în vârstă de 19 ani a fost găsită fără suflare într-o cameră dintr-un cămin studențesc din campusul Tudor Vladimirescu din Iaşi. Astfel poliția din Iași a demarat o anchetă în acest caz.


In articol:


Sursele susțin din ultimele date ale anchetatorilor că tânăra a fost găsită sâmbătă seara de portarul căminului T18 campusul Tudor Vladimirescu din Iaşi, după ce părinții au contactat-o îngrijorați, pentru că nu le răspundea la telefon.


O tânără în vârstă de 19 ani a fost găsită decedată într-o cameră dintr-un cămin studențesc

Polițiștii au demarat o anchetă după ce o studentă de 19 ani, din Botoşani, a fost găsită moartă într-o cameră de cămin studenţesc din campusul Tudor Vladimirescu din Iaşi, relatează Agerpres.

Citeste si: Ce îi îndeamnă Ministrul Sănătății pe români în zile de sărbătoare? „Vreau să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată”

„Aseară, în jurul orei 19,50, am fost sesizaţi cu privire la faptul că
o tânără a decedat într-un cămin din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificat cadavrul tinerei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”
, a precizat, pentru Agerpres, Ioana Bîlea, purtător de cuvânt la IPJ Iaşi.

Citeste si: Decizia autorităților privind relaxarea restricțiilor: se redeschid sălile de spectacol, cinematografele, restaurantele şi cafenelel
Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.