„Am egalat pentru că Dumnezeu a făcut dreptate”. Edi Iodănescu, ferm după FCSB  • Liga 1: Chindia TârgovișteGaz Metan Mediaș, marți, 19:00, Digi Sport 1

  • UCL: Manchester CityPSG, marți, 22:00, Digi Sport 1

„Ne așteptam la un joc foarte greu și uitați-vă la toate meciurile din play-off. Vorbim de Europa, de campionate foarte puternice, unde echipele joacă din 3 în 3 zile, sunt echipe mari, construite pentru asta, dar vorbim și de alte condiții.

E foarte greu la noi să ducem o astfel de luptă, cu meciuri atât de intenese, cu atât de mare importanță. Nu vorbim că jucăm din 3 în 3 zile, ci de meciuri cu cele mai bune echipe ale competiției.

De exemplu, vedeți că Craiova a bătut CFR, a bătut FCSB și a pierdut la Clinceni. E greu să ții intensitatea și ritmul ridicate. Ca și joc, e vorba de moment. Poți să valorifici, sau o pățești.

Am început cu o ocazie imensă. O să revăd și eu jocul, cu Sigurjonsson, nu știu dacă a ales procedeul corect, dar astfel de jocuri, cu titlul pe masă, trebuie să le valorifici. După care primim gol pe greșeli de interpretare, greșeli pe care le vom analiza. Nu avem voie să ajungem să interpretăm așa la o minge de 60-70 de metri și să ne trezim cu un penalty în disperare de cauză”, a spus Iordănescu la final.

Edi Iordănescu: „Până la urmă Dumnezeu ne-a răsplătit”

„M-a deranjat în prima repriză un amănunt, fragmentările continue. Ceea ce s-a întâmplat și în repriza a doua. Fotbalul înseamnă dinamică. Nu știu dacă s-au jucat efectiv 25 de minute în prima repriză și la fel în a doua. Nu e normal.

Până la urmă Dumnezeu ne-a răsplătit, că nu meritam să pierdem și în același timp, toate lucrurile astea s-au întors împotriva adversarului nostru, care are valoare și îl respect. Am egalat pentru că nu am renunțat și pentru că Dumnezeu ne-a făcut dreptate”, a explicat Iordănescu.

Faza la care face referire Iordănescu s-a petrecut în minutul 80, când Șut a șutat în piciorul lui Deac. Arbitrul Radu Petrescu nu a acordat însă lovitură de pedeapsă.

Antrenorul de la CFR Cluj nu a uitat să sublinieze nici „schimbarea la față” a echipei după „era” Dan Petrescu.

„De obicei, CFR era mai pragmatică, dar tot de obicei erau niște lucruri care erau mai bune, dar șiinvers. De obicei nu cream atât de multe ocazii nu neapărat ca azi, ci în general, însă nu marcam așa mult. S-a mai schimbat profilul echipei și subliniez asta.

Eu mai mult întrețin echipa decât antrenez, pentru că peste două zile jucăm din nou. Nu ai timp să intervii. Adică joci două-trei meciuri legate, după care ai nevoie de o săptămână.

E foarte greu. Volumul de informații e mare. Și te rezumi la lucruri elementare și detalii care pot face diferența. Nu am văzut dacă a fost penalty, nu vreau să mai comentez. Eu respect brigada de arbitri, a fost foarte bună”, a precizat Edi Iordănescu.

  • FCSB – CFR Cluj s-a terminat 1-1, iar ardelenii rămân pe primul loc, cu două puncte peste FCSB.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB – CFR Cluj 1-1:

Etichete: edi iordanescu , fcsb cfr clujCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.