Cum au petrecut Andra Volos și Deea de la „Puterea Dragostei” prima zi de Paște. Cele două prietene s-au distrat de minune

[ad_1]

Andra Volos și Deea de la „Puterea Dragostei” sunt cele mai bune prietene. Tinerele au fost de nedespărțit, chiar și de Paște.


In articol:


Andra Volos și Deea de la „Puterea Dragostei” s-au distrat pe cinste, chiar în prima zi a Învierii. Chiar dacă sunt singure și nu o relație, cele două se distrează împreună și nu duc lipsă de nimic. După ce au luat lumina sfântă și au dus-o acasă, fetele și-au făcut bagajele și au plecat spre mare.

Astfel, că Andra și Deea au ajuns la Mamaia.

Citeste si: Situație fără precedent pentru o concurentă „Puterea Dragostei”. A suferit o operație de implant mamar, apoi s-a infectat

Cele două foste concurente „Puterea Dragostei” au petrecut pe cinste la un restaurant de lux de la Mamaia. „Un paște fericit tuturor, alături de cei dragi, de familia voastră, de prietenii voștrii și de persoanele pe care le iubiți din tot sufletul.
Așa cum te iubesc eu pe tine. Hristos a Înviat!”
, a zis Volos alături de amica sa Deea.

Brunetele s-au îmbrăcat provocator și au mers la Breeze Mamaia.

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Cine sunt cei doi concurenți care au sărit la bătaie

Deea și Andra Volos- prietene la cataramă

Andra Volos și Deea de la „Puterea Dragostei” sunt prietene încă din cadrul emisiunii de la Kanal D.

Tinerele au trecut peste fiecare obstacol întâmpinat împreună. Ele au plâns una pe umărul celuilalt și s-au ajutat la greu.

Citeste si: Jador, mesaj emoționant pentru Georgiana: „Am atâtea să îți spun…”

Acum locuiesc împreună într-un apartament din Capitală și au decis să petreacă sărbătorile pascale împreună. Alături la petrecere, s-a alăturat și Asiana Peng, buna lor amică. Fetele au fumat, au băut și au dansat pe cinste.

Citeste si: Fanii Puterea Dragostei sunt în șoc. Philip s-a afișat deja lângă o nouă femeie

Deea și Andra Volos – la mare.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Puterea dragostei 2 mai. Un concurent părăsește emisiunea! Cristina Mihaela, în lacrimi: „Mi-aș fi dorit să ajungi în finală”

[ad_2]

Citește mai mult..