Echipele de start la derby-ul FCSB



  • Liga 1: FCSB CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Serie A: TorinoParma, luni, 21:45, Digi Sport 2

Conform foii oficiale de joc, Toni Petrea a decis să schimbe sistemul folosit de când a preluat-o pe FCSB, 4-3-3, și să joace în derby într-un 4-2-3-1.

Echipele de start la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Astfel, FCSB va începe cu Andrei Vlad în poartă, Denis Haruț în dreapta, în locul suspendatului Valentin Crețu, Iulian Cristea și Andrei Miron în centrul apărării și Risto Radunovic în flancul stâng.

La mijloc, în fața defensivei, vor apărea Ovidiu Popescu și Gabriel Simion, revenit în primul ”11” după ce, în acest sezon de primăvară, Adrian Șut a fost titularul postului de închizător. Ionuț Vînă a fost trimis de Toni Petrea în partea dreaptă în echipa de start, flancul stâng al atacului este asigurat de Octavian Popescu, în timp ce Olimpiu Moruțan va juca în spatele unicului vârf, Florin Tănase.

Darius Olaru, fotbalist care a reluat antrenamentele normale în ultimele patru zile, a fost lăsat de Toni Petrea pe banca de rezerve.

Echipa FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj:

  • Vlad – Haruț, Cristea, Miron, Radunovic – Ov. Popescu, Simion – Vînă, Moruțan, Oct. Popescu – Tănase

Rezerve: Straton – Filip, Perianu, Oaidă, Olaru, Musi, Istrate, Șut, Niță

De partea cealaltă, Edi Iordănescu merge pe un 4-3-3 cu Giedrius Arlauskis, eliminat în precedentul joc cu FCSB din Liga 1, câștigat de ”roș-albaștri” cu 2-0, în poartă și o linie defensivă formată din Cristi Manea, Syam Ben Youseff, Andrei Burcă și Mario Camora.

Tridentul de la mijlocul campioanei este format din Runar Sigurjonsson, Mihai Bordeianu și Mihai Gîdea, în timp ce în atac joacă din primul minut Ciprian Deac, Gabriel Debeljuh și Valentin Costache.

Echipa CFR-ului pentru derby-ul cu FCSB:

  • Arlauskis – Manea, Ben Youssef, Burcă, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, Gîdea – Deac, Debeljuh, Costache

Rezerve: Sandomierski, Susic, Vinicius, Hoban, Itu, Chipciu, Păun, Omrani, Rondon

Înaintea jocului direct, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 41 de puncte, în timp ce FCSB se află pe a doua poziție, cu 39 de puncte.

Etichete: play-off liga 1 , fcsb cfr cluj , echipe fcsb-cfr cluj , darius olaru



Citește mai mult..