Întâmplare amuzantă cu Didi Prodan, în vestiarul din Cotroceni. „M-a chemat lângă el și mi-a zis să iau ziarul”

[ad_1]

  • Liga 1: FCSB CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

  • Serie A: TorinoParma, luni, 21:45, Digi Sport 2

Herea l-a cunoscut pe sătmărean în 2003, când Didi evolua pentru FC Național, și era liderul vestiarului. Junior al trupei din Parcul cu Platani, Herea făcea rapid pasul spre echipa mare, iar în scurt timp a devenit, alături de Hristu Chiaacu, unul dintre cei mai doriți fotbaliști ai „bancarilor”.

Primul contact cu vestiarul înțesat de nume mari ale fotbalului românesc nu-l va uita vreodată pentru Didi Prodan l-a întâmpinat cu un gest „marcă înregistrată”.

„Didi Prodan era cam jupânul în vestiar. Făcea glume, se lua de juniori, cu toate că erau glume normale în perioada aia. Prima întâmplare pe care am avut-o cu el.

Îmi era ruşine să intru în vestiar, fiind copil preferam să stau mai retras, să mă bag într-un colţ, era respectul pe care-l aveam. Am intrat în vestiar, era Dumitru Bolborea, antrenorul de la copii şi juniori, toţi băieţii se schimbau şi a intrebat unde e un loc liber.

Didi m-a luat lângă el, mi-a zis să stau lângă el. Mi-a zis să iau ziarul să-l citesc până se schimbă el. Dar cu voce tare, să auzim şi noi. Toţi colegii mei erau pe jos, se prăpădeau de râs. Până la urmă, a venit Dan Petrescu, care era şi secund, şi mi-a luat ziarul, i-a zis să mă lase. Ăsta a fost botezul meu!”, a povestit Ovidiu Herea, potrivit Look Sport.

Etichete: ovidiu herea , fc national , didi prodan

[ad_2]

Citește mai mult..