Live Video&Score | Torino – Parma 0-0, ACUM, la Digi Sport 4. Man și Mihăilă ratează meciul


  • Liga 1: Chindia TârgovișteGaz Metan Mediaș, marți, 19:00, Digi Sport 1

  • Serie A: TorinoParma, luni, 21:45, Digi Sport 2

Meciul din subsolul clasamentului este unul foarte important mai ales pentru Torino, care se poate desprinde de Benevento, aflată pe locul 18, retrogradabil, şi să sară chiar şi peste echipa lui Răzvan Marin, Cagliari. Şi mai are un meci restanţă, cu Lazio, de disputat.

  • Torino: Sirigu – Izzo, N’Koulou, Bremer – Vojvoda, Rincon, Baselli, Lukic, Ansaldi – Sanabria, Belotti
  • Parma: Sepe – Laurini, Alves, Dierckx, Pezella – Hernani, Brugman, Grassi – Kucka, Cornelius, Gervinho

Minutul 1: A început meciul.


Matematic şi Parma mai are şanse la salvare, dar în realitate sunt extrem de mici.

La prima vedere, Torino nu ar trebui să aibă probleme, dacă ţinem cont că adversarul se prezintă la joc cu patru înfrângeri consecutive, dar în Italia nu ştii niciodată la ce să te aştepţi. De asemenea, Roberto D’Aversa trebuie să demonstreze că are puterea să trezească la viaţă echipa dacă vrea să fie antrenorul care va lupta cu Parma pentru revenirea în Serie A.

Torino-Parma, Live Video 21:45, Digi Sport 4. Fără Man, dar cu Mihăilă

Dennis Man este unul dintre cei 9 accidentaţi de la Parma, iar zilele trecute clubul a precitzat că şi Mihăilă are ceva probleme la adductori şi probabil că va fi menajat. Mihăilă a marcat un gol în meciul cu Crotone, scor 3-4.

Suporterii lui Torino strâns duminică pentru a le arăta jucătorilor că îi susţin total, chiar dacă nu au voie să intre pe stadion.

Galerie Foto

Atât pentru Mihăilă, cât şi pentru Man există cluburi dispuse să-i transfere în această vară, după probabila retrogradare a echipei. Oficial, niciunul dintre cei doi români nu este transferabil, dar suma corectă i-ar putea face pe patronii americani să-şi reconsidere poziţia.

Echipa gazdă a câştigat două meciuri pe teren propriu în acest sezon, ambele în luna martie, după sosirea noului antrenor Davide Nicola.

Pentru că jocul este programat astăzi, Torino trebuie să treacă peste un record negativ bizar: are o singură victorie în ultimele 12 meciuri programate în prima zi a săptămânii.

Etichete: valentin mihaila , dennisn man , video torino parmaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.