Un tânăr de 29 de ani din Botoșani şi-a incendiat casa, în prima zi de Paşte, după o ceartă cu soţia



Un tânăr de 29 ani din satul Poiana, în comuna Brăeşti din judeţul Botoşani, şi-a incendiat duminică, în prima zi de Paşte, bunurile dintr-o cameră după o ceartă cu soţia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit ISU Botoșani, citat de Agerpres, cei care au sunat la 112 au fost vecinii, speriaţi că flăcările s-ar putea extinde la întreaga locuinţă, dar şi la o altă casă din apropiere.

„La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar şi voluntarii din comună. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o cameră şi o parte din acoperişul casei. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri”, a precizat reprezentantul ISU Botoşani.

Totodată, tânărul incendiator a fost transportat la spital întrucât prezenta escoriaţii la o mână, după ce a spart şi geamurile de la casă, a mai menţionat sursa citată.

Editor : A.A.



Citește mai mult..