Cum te influențeaza tranzitul lui mercur în zodia Gemeni, începând cu 4 mai


Mercur intră în zodia Gemeni pe 4 mai 2021, acest evenimente va produce anumite schimbări în viața fiecărei zodii, mai ales la nivelul comunicării cu ceilalții.


In articol:


Acest fenomenul astrologic pregătește zodiile pentru o noua retrogradare a a planetei Mercur, care urmează să se întâmple sfârșitul acestei luni.

Tranzitul palentei Mercur în zodia Gemeni începe pe 4 mai. Ce se va întâmpla cu zodiile?

Reamintim că planete Mercur este planeta comunicării, a negocierilor și rațiunii, iar aceasta urmează să intre astăzi în zodia Gemeni, unde va influența zoodiile într-un mod puternic cu energia sa, deoarece este și zodia sa de domiciliu.

Planeta Mercur va începe să tranziteze în zodia Gemeni până pe data de 11 iulie, însă din data de 30 mai și până pe 23 iunie va fi retrograd.

Totodată influența planetei Mercur își va manifesta energia, modul diferit în exprimare, dialoguri și negocieri, și ne va transmite mai multă claritate și flexibilitate în raționament.

Cum te influențeaza tranzitul lui mercur în zodia Gemeni, începând cu 4 mai[Sursa foto: PixaBay]

Tranzitul lui Mercur în zodia Gemeni ne va face să fim mai energici decât de obicei, modul de a ne exprima va fi mai rapid și mai flexibil. Odată cu acest eveniment astral, mintea noastră devine mai ageră, vom avea o abundență de idei ingenioase care ne vor deschide multe uși și noi oportunități.

Însă, acest fenomen astral va veni și cu câteva piedici pentru unele zodii, adică trebuie să avem mai multă grijă la tendința de a ne exprima opiniile în mod superficial, pentru că în curând Mercur va fi retrograd și solicita reevaluarea decizii și idei pe care le vom pune în aplicare în această perioadă.

Citeste si: Horoscop 5 mai 2021. Ziua în care viața unei zodii se va schimba complet!

Cum vor fi afectate zodiile de tranzitul planetei mercur în zodia Gemeni?

Planeta comunicării și a negocierii, Mercur guvernează zodia de pământ, Fecioară și Gemeni, zodie de aer. Astfel, cu ajutorul prezenței planetei Mercur în Gemeni, adică într-un semn de aer, din 4 mai ne vom putea face ordine în gânduri, ne vom organiza mai bine și avem ortunitatea să realizăm toate lucrurile pe care le-am amânat în ultima vreme.

Cum te influențeaza tranzitul lui mercur în zodia Gemeni, începând cu 4 mai[Sursa foto: PixaBay]

Berbecii se numără printre zodiile cel mai mult influențate de tranzitul lui mercur în Gemeni. astfel aceștia vor avea parte de unel evenimente destul de importante și la care nu se așteptau pe plan profesional, în această perioadă. Cei în zodia berbec vor afla inevitabil că dispun de unele abilități și calități foarte atractive și le vor folosi și în avantajul celorlalți.

Persoanele sub semnul taurului vor interacționa cu noi persoane ce vor avea o importanță majoră în viața lor, mai ales pe plan amoros. Acest tranzit

își va manifesta energia în zona raporturilor intime, pentru zodia taur. Taurii vor descoperi ce anume își doresc în dormitor de la partenerul de viață, iar unii dintre aceștia vor călători și vor experimenta alături de partener.

Citeste si: VIDEO -Astrologii prevăd o săptămână cu provocări, suspans și aventuri

Cea mai mare influență a planetei Mercur în Gemeni se va manifesta chiar în semnul zodiacal al Gemenilor, aceștia vor fi obligați să se adaptede unui ritm pe care abia îl pot stăpâni, însă care nu și-au învățat lecțiile trecutului, vor avea de suferit. Iar aceia care s-au pregătit pentru acest eveniment s-ar putea să aibă parte de multe beneficii pe plan financiar.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.