Florin Cîțu a transmis că oamenii se pot vaccina fără programare, doar cu cartea de identitate


Premierul Florin Cîțu a anunțat că de vineri oricine se poate vaccina doar cu buletinul, fără a fi nevoie de programare. Politicianul a transmis că va fi prezent, în perioada următoare, la mai multe centre de vaccinare pentru a ajuta campania.


In articol:


Cîțu a anunțat că oamenii pot merge la vaccinare fără programare. Premierul României a menționat faptul că va fi prezent în cadrul mai multor centre de imunizare pentru a ajuta campania. El a afirmat că s-ar vaccina din nou, pentru a fi un exemplu pentru omenire.

Citeste si: Florin Cîţu a anunțat noi măsuri de relaxare, de la 1 iunie: „Rămân deschise cu 30%-40%”

„De vineri,

din acest week-end, putem să ne vaccinăm oriunde în centrele Pfizer şi Moderna doar cu buletinul, fără niciun fel de programare. Nu e nicio scuză să nu ne vaccinăm şi să revenim cât mai rapid la normalitate. Astăzi a fost problemă cu prea multe persoane care au încercat în acelaşi timp, vreo 40.000 de persoane. Este o platformă pe care am făcut-o anul acesta, nu este perfectă. Îmi cer scuze pentru cei care au avut de aşteptat”, a explicat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, mesaj „bumerang” de Florii. Ce reacții a primit pe Facebook șeful Guvernului

Maraton de vaccinare în Capitală

Florin Cîțu a mărturisit că va fi prezent la începerea primului maraton de vaccinare din Bucureşti pentru a spori încrederea. De asemenea, oficialul a zis că va merge la mai multe centre de vaccinare pentru a ajuta campania.

Citeste si: Ce mesaj a transmis Premierul Florin Cîțu de Ziua Pământului?

Ședință la Palatul Parlamentului.[Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu]

Citeste si: Florin Cîțu a făcut anunțul momentului! Relaxarea restricțiilor de la 1 IUNIE. Când scăpăm de masca de protecție

„Dacă se putea, m-aş fi vaccinat din nou, dar se pare că nu se poate”, a mai spus Cîţu.

Citeste si: Cum se vor desfășura nunțile și botezurile vara aceasta? Florin Cîțu a anunțat ce condiții trebuie să respectămCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.