”Neymar, ai fost catastrofal!” Presa franceză l-a pus la zid pe brazilian după eliminarea lui PSGTrupa lui Guardiola s-a impus în ambele manșe și va juca în premieră finala în care anul trecut ajunsese și PSG.

Neymar, notat cu 2 de France Football

Neymar plecase de la Barcelona pentru a se integra unui proiect care să-l ajute să câștige Balonul de Aur, dar revista care decernează acest premiu, France Football, l-a desființat după returul din Anglia și i-a acordat nota 2!

”Neymar, iar te-ai ținut de glume? Chiar era necesar să atingi mingea de 6 ori atunci când era în posesia ta?

Brazilianul și-a arătat latura întunecată împotriva lui Manchester City și a vrut să facă totul de unul singur. 

În absența lui Mbappe el a crezut că doar el singur poate conduce pe PSG spre victorie, dar a ținut prea mult de minge, iar la final secera adversari pe teren.

S-a crezut buricul pământului și i-a iritat pe coechipieri pentru că le dădea mingea prea rar.

Trebuia să fie un adevărat lider, dar s-a lăsat purtat de emoții și, din nou, Neymar, ai fost catastrofal. S-a crezut buricul pământului și i-a iritat pe coechipieri pentru că le dădea mingea prea rar”, a fost comentariul celor de la France Football.

L’Equipe: ”Neymar a părut complet depășit de situație

Nici cei de la L’Equipe nu au fost mai indulgenți și i-au dat nota 3

”Neymar a fost de nerecunoscut contra lui Manchester City. A vrut mult, dar nu i-a ieșit mai nimic și nu a fost liderul pe care îl aștepta toată lumea.

A ratat ocazia de a străluci, la fel ca în turul de la Paris. Iar cu trecerea timpului, a părut complet depășit de situație”, au scris cei de la L’Equipe. 

Ziariștii s-au întrebat și dacă PSG ar trebui să-i mai prelungească contractul celui care are deja 30 de ani. 

”Un geniu fără idei. Zeo șuturi pe poartă, o statistică dureroasă”, au scris și cei de la Le Parisien.

Neymar a fost de două ori pe podium în clasamentul întocmit de France Football, în 2015 și 2017, când îmbrăca tricoul Barcelonei.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.