Academica Clinceni – CFR Cluj, ora 17:00, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Ardelenii continuă cursa pentru titlu. Echipele de start06.05.2021, 16:02

  • Liga1: Academica Clinceni – CFR Cluj, joi, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani – FCSB, joi, 19:45, Digi Sport 1

Meciul dintre Academica Clinceni și CFR Cluj poate fi urmărit, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Clinceniul întâlnește liderul din Liga 1 cu un moral bun, după prima victorie din play-off, 1-0 cu Universitatea Craiova. Ilfovenii au rămas pe locul șase, dar își propun să mai încurce o echipă din drumul spre titlu.

Academica Clinceni – CFR Cluj, ora 17:00, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Ardelenii au nevoie de victorie pentru a rămâne pe primul loc

CFR Cluj a remizat la Giurgiu cu FCSB, scor 1-1, și a rămas pe primul loc în Liga 1, cu 42 de puncte, la două puncte distanță de echipa lui Toni Petrea. Pentru a fi siguri de primul loc pentru încă o etapă, ardelenii sunt obligați să câștige meciul de la Clinceni.

Edi Iordănescu a avut marți o ședință cu jucătorii și le-a transmis acestora că va pleca la finalul campionatului, chiar dacă CFR reușește să câștige titlul, așa cum digisport.ro a anunțat.

Întrebat la conferința de presă dacă e adevărat că va pleca de la CFR, Edi Iordănescu a oferit un răspuns misterios.

”Îmi doresc extrem de mult ca să ne ducem munca la capăt, să reușim să ne îndeplinim obiectivul (n.r. – câștigarea campionatului).

Restul sunt lucruri care apar în presă, care sunt acolo, care sunt citite. Am tăria să recunosc faptul că de-a lungul timpului s-au scris și lucruri reale, care aveau legătură cu ceea ce se întâmpla în viața și în activitatea echipei”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.