“Greșeli catastrofale! Arbitrul a câștigat meciul”


  • UEL: Arsenal – Villarreal, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • UEL: Roma – Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 3

Valeriu Iftime, reacție tăioasă după un nou eșec cu FCSB

La finalul partidei, jucătorii lui FC Botoșani au acuzat arbitrajul lui Adrian Cojocaru, la fel cum a făcut și patronul moldovenilor, Valeriu Iftime. Omul de afaceri spune că meciul nu a fost câștigat de FCSB, ci de arbitru.

„E ca un blestem FCSB-ul ăsta. Cred că sunt două-trei greșeli de arbitraj care au dat rezultatul final. E fault la Roman, clar. După care, nu e fault la Olaru. Apoi, a greșit în favoarea noastră, pentru că în prima repriză putea să-i dea al doilea galben lui Meleke. Mai e o gafă, e călcat pe picior Chindriș, în careu, când mingea e în joc.

Mi-e atât de lehamite… dezaprobare, sunt atât de trist. Lucrurile se petrec și sunt și multe speculații. Ce pot să-i spun? Cine îmi repară mie faptul că nu mă lupt la locul 4? Punem bani, plătim, fac tot felul de eforturi și nu pot să spun nimic, că iar mă cheamă la comisii. Greșeli catastrofale! Un meci pe care l-a câștigat arbitrul Cojocaru.

Eu cred că echipa mea e bună și merită locul 4, dar dacă ai asemenea evenimente, e greu să mai speri”, a spus Iftime la GSP Live.

Iftime le-a răspuns și celor care susțin că FC Botoșani are o relație de prietenie cu FCSB, motiv pentru care moldovenii nu și-ar fi apărat corect șansele.

„Hai să sesizăm și să vedem de ce n-a fost în regulă, dacă credeți că Botoșaniul nu-și apară șansele. Golul lui Octavian Popescu e deviat, nu e chiar așa. Dacă îmi dădea 2-2, lucrurile se schimbau. Dacă vedem din diverse unghiuri, poate, la un moment dat, vezi niște greșeli impardonabile ale lui Braun.

Dar pot să-i spun lui Braun, din Germania, că e pro FCSB? Nu-l mănâncă ceilalți? Dacă noi credem că noi și cei de la Clinceni suntem cu FCSB și Sepsi e cu CFR, atunci nu mai facem fotbal”, a mai spus Iftime.

Clasament play-off

VIDEO Rezumatul meciului FC Botoșani – FCSB 1-3

Etichete: liga 1 , fc botosani , valeriu iftime , fcsbCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.