Klaus Iohannis și Florin Cîțu, vizită comună la un centru de vaccinare din Constanța (LIVE VIDEO)Preşedintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu vizitează, joi, centrul de vaccinare anti-coronavirus de la Spitalul Militar de Urgenţă din Constanţa. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, vizita şefului statului, însoțit de premier, va avea loc la ora 12,00.


In articol:


Președintele Klaus Iohannis a vizitat și joia trecută un centru de vaccinare, primul centru drive-through din București, din Piața Constituției. Președintele Klaus Iohannis se implică tot mai mult în  susținerea campaniei naționale de vaccinare, șeful statului susținând că revenirea la normalitate se poate face doar prin vaccinarea populației.

”Recomand tuturor românilor să se vaccineze. Dacă ne vom vaccina vom scăpa de aproape toate restricţiile. Sper ca, în final, printr-o campanie amplă pe care o pregătim, să convingem toţi românii să se vaccineze”, a declarat şeful statului în ultima întâlnire cu presa de la Palatul Cotroceni.

Citeste si: Descoperire incredibilă despre COVID-19. Ar putea fi o afecțiune vasculară, nu respiratorie!

Centrele de vaccinare din spitalele militare, deschise pentru toți românii

Centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara sunt deschise, începând de marţi, pentru populaţia generală care doreşte să se imunizeze anti-coronavirus. Cei care vor să se vaccineze se pot prezenta la aceste centre la orice oră, fără o programare prealabilă.

Potrivit agendei premierului Florin Cîțu, publicată pe site-ul Guvernului, înainte de vizitarea centrului de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Dr.

Alexandru Gafencu” Constanța, care are loc la ora 12, prim-ministrul are o întâlnire cu reprezentanții sectorului Horeca la sediul Prefecturii Constanţ, de la ora 9,30, urmată de declarații de presă. 

Citeste si: Florin Cîțu a transmis că oamenii se pot vaccina fără programare, doar cu cartea de identitate

Florin Cîțu va fi prezent la începerea primului maraton de vaccinare din Bucureşti pentru a spori încrederea.

De asemenea, oficialul a zis că va merge la mai multe centre de vaccinare pentru a ajuta campania.

Premierul a anunțat că de vineri oricine se poate vaccina doar cu buletinul, fără a fi nevoie de programare. Politicianul a transmis că va fi prezent, în perioada următoare, la mai multe centre de vaccinare pentru a ajuta campania.

Cîțu a anunțat că  oamenii pot merge la vaccinare fără programare.

Premierul României a menționat faptul că va fi prezent în cadrul mai multor centre de imunizare pentru a ajuta campania. El a afirmat că s-ar vaccina din nou, pentru a fi un exemplu pentru toți românii.

Citeste si:  Florin Cîţu a anunțat noi măsuri de relaxare, de la 1 iunie: „Rămân deschise cu 30%-40%”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.