”Nu există fotbalist în Liga 1 să bea bere ca el”. După Zicu, un alt român a vorbit despre Maicon  • Liga1: Academica Clinceni – CFR Cluj, joi, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani – FCSB, joi, 19:45, Digi Sport 1

Mijlocașul trecut și pe la Dinamo nu crede că fotbaliștii ar trebui să mai fie judecați pentru viața extrasportivă și l-a dat drept exemplu pe Maicon, fostul fundaș al celor de la Inter Milano.

Cristian Daminuță: ”Nu există fotbalist în Liga 1 să bea bere ca Maicon”

„Nu știu și nu înțeleg de unde sunt probleme astea, legat de ce faci în afara terenului. Mi se pare o prostie! Am fost la cel mai înalt nivel, iar ce se întâmpla acolo îmi dădea speranțe și mă gândeam că nu sunt eu vinovat, ci lumea din România. Oamenii sunt foarte înapoiați în gândire!

Acolo nimeni nu are treabă cu ce faci în viața extrasportivă! Maicon, de exemplu, fostul fundaș de la Inter… Nu există fotbalist în Liga 1 care să bea bere ca el, dar îți mânca gazonul pe teren. La noi, dacă te prinde cu un pahar de vin sau bere, nu ți se mai dă a doua zi șansa să demonstrezi ce poți. Mi se pare foarte ciudat! Fiecare are viața lui și face ce vrea. Mi se pare ilogic. Ce contează ce fac luni dacă sâmbătă, la meci, sunt cel mai bun?”, a spus Daminuță, pentru GSP.ro.

AS Monaco, Inter Milano, Manchester City și AS Roma sunt cluburile din Europa pentru care a evoluat Maicon. În prezent, acesta evoluează în Serie D, în Italia, la ASD Sona Calcio.

Ianis Zicu: ”Venea băut la antrenament” / Maicon: ”Îi voi cere daune”

În urmă cu patru ani, Maicon a fost în centrul unui scandal cu Ianis Zicu, după ce românul a declarat că fostul său coleg de la Inter Milano venea beat la antrenamente.

„La Inter, Mourinho avea un jucător care venea mereu băut lunea la antrenament. Un fundaş dreapta foarte bun, Maicon. A chemat toţi băieţii, a discutat cu ei şi a întrebat: „Cum facem să-l avem pe Maicon apt?”. Şi a zis facem antrenamentul seara.

Şi s-a hotărât aşa. Nu mai făceau dimineaţa, făceau seara, ca să fie şi Maicon treaz la antrenament. Sunt situaţii care se întâmplă într-un colectiv, iar colectivul trebuie să decidă”, a povestit Zicu, la „Fotbal Club”.

„N-am auzit niciodată de Zicu. Tot ce spune este fals. Nu știu motivul pentru care a făcut aceste afirmații. Probabil că vrea să se lanseze în mass-media. Îi voi cere daune, totul pentru ca astfel de declarații și informații false să nu se mai repete”, a fost opinia lui Maicon, pentru UOL Esporte.

Etichete: inter milano , ianis zicu , maicon , cristian daminutaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.