Mostiștea Ulmu amenință cu neprezentarea la returul cu Steaua! Patronul le cere ”militarilor” să solicite rejucarea  • Baraj promovare Liga 2: Mostiștea Ulmu – Steaua București, sâmbătă, 11:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Barcelona – Atletico Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

În debutul reprizei secunde, ”militarii” au primit un penalty inventat, apoi au fost lăsați în zece oameni.

Ioan Mironaș: ”Dacă echipa adversă nu cere rejucarea acestui meci, noi nu ne vom prezenta la retur”

„Pentru mine nu este o înfrângere, pentru că nu m-a învins echipa adversă, m-a învins fotbalul corupt din România. Se dă cinstit. Se pare că e o formă mascată de corupție pe care o vede toată lumea. Sunt grave, a văzut o țară întreagă. Nu vorbesc eu în mod subiectiv că am pierdut. A văzut o întreagă țară că nu a existat penalty, că nu au existat două cartonașe galbene, jucătorul nostru a fost eliminat pe nedrept.

În condițiile astea, cum să joci fotbal? Dacă nu se rejoacă acest meci, dacă echipa adversă nu cere rejucarea acestui meci din propria inițiativă, ca onoare, și în cinste victoriei fotbalului românesc care s-a sărbătorit ieri, noi nu ne vom prezenta la următorul meci.

Am evitat să scot echipa de pe teren. În momentul în care am fost lăsați în zece și ni s-a tăiat orice șansă la acest baraj, am vrut să retrag echipa”, a spus Tîrșolea, la finalul partidei.

În cea de-a doua semifinală a barajului pentru promovarea în Liga 2 se vor întâlni FCSB II și CS Afumați.

VIDEO cu declarațiile președintelui de la Mostiștea Ulmu

VIDEO cu rezumatul partidei Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2

Etichete: steaua , mostistea ulmu , mostiștea ulmu – steaua , ioan mironașCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.