Prognoza meteo pentru marți, 11 mai 2021. Vreme caldă și însorită


Conform meteorologilor ANM, marți vremea se va încălzi, iar în marea majoritate a țării cerul va fi senin. Află care vor fi temperaturile din marile orașe ale țării.


In articol:


Vremea în București


Marți, în București va fi o zi însorită. Temperatura medie din timpul zilei va fi de 18 grade. După-amiaza temperatura maximă atinsă va fi de 22°. Vântul va sufla foarte ușor, cu o viteză de 10 km/h. Soarele va răsări la ora 05:53 și va apune la 20:32. În acest interval, soarele va străluci cu aproximație timp de 12 ore.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi însorită, spre seară vor apărea câțiva nori, vântul va sufla cu o viteză maximă de 13 km/h, iar temperaturile maxime vor
atinge 20 de grade Celsius. Noaptea va fi un pic mai frig și se vor înregistra astfel, 8 grade Celsius.

Citeste si: Mesaje şi felicitări de BUNĂ DIMINEAȚA: Imagini frumoase și haioase cu text pentru prieteni, iubit, familie

Vremea la mare

Pe litoral va fi o vreme caldă și însorită, cu cer senin. Temperatura maximă va atinge 19 grade la orele după-amiezii, iar dimineața se vor înregistra 7 grade, aceasta fiind temperatura minimă a zilei.

Vântul va sufla cu o viteză maximă de 13 km/h.

Vremea pe litoral[Sursa foto: PixaBay]

Vremea în marile orașe

Vremea în Iași

În Iași, temperatura maximă va atinge 20 de grade la orele prânzului, iar cea minimă va înregistra 9 grade, la primele ore ale dimineții. Vântul va sufla cu o viteză de 9 km/h.

Citeste si: 5 beneficii remarcabile ale acoperişurilor metalice

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea este ceva mai caldă, vor fi 22 de grade pe timpul zilei, iar la primele ore ale dimineții temperatura va înregistra 10 grade Celsius.

Vremea în Timișoara

În Timișoara va fi o vreme extrem de caldă, temperatura maximă va atinge 24 de grade Celsius la orele după-amiezii, iar cea minimă va atinge 11 grade Celsius la primele ore ale dimineții.

Vremea în Craiova

În Craiova, temperatura maximă care se va înregistra va atinge 21 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 9 grade. Vântul va sufla cu o viteză maximă de 16 km/h.

Vremea în Oradea

În Oradea vor fi temperaturi destul de ridicate, pe toată durata zilei vor fi temperaturi de 25 de grade Celsius, iar dimineața se vor înregistra 13 grade Celsius.

Vântul va sufla cu o viteză maximă de 4 km/h. O vreme destul de liniștită și călduroasă.

 Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.