Doi fotbaliști au fost condamnați la câte 10 ani de închisoare! Cum au ajuns să-și distrugă viețile  • Cupa României: Dinamo – Astra, marți, 20:15, Digi Sport 1

  • La Liga: Levante – FC Barcelona, marți, ora 23:00, Digi Sport 1

Tribunalul din Malaga a decis, așadar după un proces foarte lung, să-i condamne pe cei doi jucători la ani grei de închisoare, sub acuzația de tentativă de ucidere! La început, procurorii au cerut 16, respectiv 14 ani pentru cei doi agresori, dar, până la urmă, s-a decis o condamnare de câte 10 ani.

”Te voi ucide! Vezi tabela? Când se va încheia meciul, te voi ucide. Ne vedem afară! Te aștept!”, este declarația, confirmată de mai mulți martori, care-l viza pe Galan și care a susținut și a dus la deznodământul acestui proces.

Cum a fost Galan aproape să fie omorât de doi jucători de la El Palo B

În timpul meciului, extrem de tensionat, căpitanul lui El Palo i-a dat un cap în gură lui Galan, minutul 61, motiv pentru care a fost avertizat cu un galben și mai apoi schimbat de antrenor. După eliminare, s-a dus în tribună de unde a continuat să-l amenințe pe Galan. Și l-a atras lângă el și pe un jucător care nu era convocat pentru acel meci.

Mai mult, după meci, cei doi l-au înjunghiat de două ori pe Galan, lângă piept și lângă inimă. Fotbalistul s-a târât până la vestiare, unde a fost găsit leșinat de către colegi. Galan a avut șansă pentru că a fost descoperit la timp și dus de urgență la spital, unde a fost stabilizat.

Pe lângă anii grei de închisoare, cei doi fotbaliști, a căror identitate nu a fost divulgată, trebuie să-i mai achite lui Galan despăgubiri în valoare de 69.000 de euro. În plus, pentru următorii 11 ani, nu au voie să se apropie la mai puțin de un kilometru de acesta, susțin jurnaliștii de la AS.com.

Etichete: fotbalisti condamnati , el palo b , fotbalisti condamnati spaniaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.