”Nu poate să stea mult acasă”  • Cupa României: Dinamo – Astra, marți, 20:15, Digi Sport 1

  • La Liga: Levante – FC Barcelona, marți, ora 23:00, Digi Sport 1

Vasile Maftei, fostul său jucător de la Rapid, crede că Lucescu Jr. va prelua o echipă în această vară: ”E clar că are oferte!”, este de părere fostul fundaș din Giulești.

Vasile Maftei, despre Răzvan Lucescu: ”Nu poate să stea mult acasă”

„Din câte am discutat, până la vară nu ar vrea să mai meargă undeva. Cu siguranţă, nu poate să stea mult acasă. Ăsta e microb, o pasiune enormă pentru el. Cred că de la vară va merge undeva unde e apreciat şi e lăsat să-şi facă meseria. E clar că are oferte!„, a spus Vasile Maftei, pentru Look Sport.

  • Rapid, FC Brașov, naționala României, El Jaish (Qatar), Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic (Grecia) și Al Hilal (Arabia Saudită) sunt echipele la care a antrenat Lucescu Jr. până acum
  • 3 trofee a câștigat Răzvan Lucescu la PAOK Salonic: titlul și două Cupe ale Greciei

Răzvan Lucescu, discurs în premieră despre posibilitatea de a ajunge la Parma

Antrenorul român, liber de contract din februarie, când s-a despărțit de Al Hilal, a ținut să clarifice că nu a avut loc nicio discuție între el și conducerea Parmei. Răzvan Lucescu a recunoscut, în același timp, că a fost la Milano, unde a fost surprins, însă nu pentru vreo negociere, ci pentru o întâlnire cu un prieten.

Nu a existat niciun contact cu cineva de la Parma. E adevărat, am fost la Milano săptămâna trecută, însă doar pentru a mă întâlni cu un prieten.

Singurul lucru pe care îl pot spune este că, pentru un tehnician, să antrenezi în Italia este un vis, e cea mai importantă țară în ceea ce privește pregătirea antrenorilor”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Parma Live. 

Etichete: razvan lucescu , parma , al hilalCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.