Şocant: Un copil de 2 ani a fost ucis de către mama sa. Femeia a susţinut că ar fi căzut din pat


Un copil în vârstă de 2 ani şi 5 luni din oraşul Pogoanele, judeţul Buzău, a fost ucis în bătaie de propria mamă, care iniţial a declarat că acesta ar fi căzut din pat, iar apoi că unul dintre fraţii mai mari l-ar fi bătut. Femeia a fost internată la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca, pentru efectuarea unei expertize neuropsihiatrice.


In articol:


Potrivit informațiilor oferite de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, copilul ar fi fost ucis în luna februarie, dar acum încep să se contureze evenimentele, în urma efectuării necropsiei, dar şi a expertizei psihiatrice la care a fost supusă mama copilului, o femeie de 26 de ani din oraşul Pogoanele.

Așadar, copilul în vârstă de 2 ani a murit în luna februarie a anului 2021. Echipajul de pe Ambulanţa solicitată la domiciliul familiei l-a găsit pe cel mic în stop cardio-respirator, cu vânătăi şi muşcături pe corp. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru copil pentru a-l salva.

Citeste si: Elev în vârstă de 12 ani, mort după ce colegii lui l-au lovit în cap

Femeia ucigașă a declarat inițial că micuțul a căzut din pat

Inițial, mama copilului, care este și făptașa crimei necurate, le-a spus anchetatorilor iniţial că micuţul ar fi căzut din pat, după care a declarat că unul dintre fraţii vitregi mai mari l-ar fi bătut pe copilul de 2 ani şi 5 luni şi astfel ar fi survenit decesul.

Însă, surse din rândul anchetatorilor susţin că, în timpul expertizei, femeia ar fi dat unele date despre cele întâmplate cu copilul ei, pe care l-ar fi bătut şi

l-ar fi dat cu capul de pereţi, până l-a ucis.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, respectiv violenţă în familie, faţă de o persoane de sex feminin, în vârstă de 26 de ani, deoarece la data de 01.02.2021, în timp ce se afla la domiciliu a aplicat mai multe lovituri asupra fiului său, în vârstă de doi ani şi 5 luni, leziuni ce au condus la decesul acestuia.

Dosarul a fost înregistrat iniţial ca moarte suspectă, însă după efectuarea necropsiei s-a constatat că leziunile ce au condus la decesul victimei sunt rezultatul unor agresiuni exercitate în cadrul familiei, din primele cercetări rezultând că este vorba despre mama acestuia. În prezent, în cauză s-a dispus efectuarea unei expertize neuropsihiatrice asupra suspectei, urmând ca în funcţie de concluziile expertizei să se dispună măsurile procesuale corespunzătoare”, a declarat, marţi, prim-procurorul Valerică Văsîi de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Femeia are încă doi copii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: O româncă a murit asfixiată împreună cu fiul ei într-o parohie din Italia. Familia este disperată

Femeia din Buzău mai are încă doi copii

În afara copilului ucis, femeia mai are doi copii, de 3 şi 11 ani, şi locuia cu concubinul ei, care nu este tatăl micuţului. De altfel, surse din rândul anchetatorilor susţin că acesta ar fi fost motivul unor certuri repetate în familie şi de aceea femeia îşi vărsa de multe ori nervii pe

copil.

 Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.