Campania de vaccinare împotriva COVID-19 continuă în Constanța, pe faleza Cazinoului


Campania de vacccinare contra virusului SARS Cov-2 ce include și testare pentru virusul hepatitei C se va desfășura, sâmbătă, pe faleza Cazinoului din Constanţa.


In articol:


Astfel, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Constanţa a transmis, într-un comunicat de presă, că instituţia, împreună cu Prefectura Constanţa, Primăria municipiului, Consiliul Judeţean şi Asociaţia Română pentru Boli Hepatice (Romanian Association for Liver Diseases – RoALD), va organiza în data de 15 mai, în intervalul orar 10:00- 18:00, pe faleza Cazinoului din Constanţa, campania

Veni, Vidi, Vici.

În cadrul campaniei de vaccinare anti-COVID care se va desfășura pe faleza Cazinoului din Constanța, vor putea fi realizate și teste pentru virusul hepatitei C

„Campania include un maraton de vaccinare anti-Covid şi de testare pentru virusul Hepatic C. Imunizarea se va face cu vaccinul Pfizer şi va fi asigurată de o echipă mobilă de la cel mai mare centru de vaccinare din judeţul Constanţa, cel de la Pavilionul Expoziţional Constanţa”, se mai precizează în comunicatul DSP Constanța.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 continuă în Constanța, pe faleza Cazinoului[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bilanț coronavirus azi, 13 mai. Câți pacienți mai sunt la ATI și câte decese s-au raportat în ultima zi

Tot Direcţia de Sănătate Publică Constanța mai precizează că această campanie de vaccinare anti-COVID-19 are care obiectiv și venirea în sprijinul persoanelor cu hepatita C care încă nu au aflat diagnosticul, prin testare-diagnostic-tratament antiviral-vindecare. Astfel, această testare pentru virusul hepatitei C se va efectua cu teste rapide de speciale pentru acestdiagnostic.

Citeste si: A fost înființat un call center prin care rudele pacienţilor COVID se pot interesa de starea de sănătate a acestoraCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.