Florin Cîţu anunță că Finala Cupei României de pe 22 mai se va desfășura cu spectatori


Premierul Florin Cîţu a transmis că în data de 22 mai, toţi miniştrii vor ieşi în stradă pentru susținerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. În aceeași zi se va desfășura și Finala Cupei României, un eveniment care va avea spectatori.


In articol:


„Vaccinarea continuă. Tot Cabinetul de miniştri iese în stradă pe 22 mai. Tot pe 22 mai se joacă şi finala Cupei României, e un eveniment în care vom avea spectactori. Sper să ajung şi eu acolo.

O zi importantă – 22 mai Guvernul în stradă şi Cupa României. Cred că o să fiu la teatru sâmbătă cu un eveniment cultural cu spectatori”, a declarat Florin Cîţu, joi, la finalul şedinţei de Guvern.

Premierul României afirmă că pe 22 mai toți miniștrii vor ieși în stradă pentru a susține campania de vaccinare anti-COVID-19

Florin Cîțu a menționat că toate județele din România de află în zona verde, iar numărul de cazuri COVID-19 este în scădere, adăugând că aceste lucruri se datorează persoanelor care se vaccinează
anti-COVID.

Florin Cîţu anunță că Finala Cupei României de pe 22 mai se va desfășura cu spectatori[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Campania de vaccinare împotriva COVID-19 continuă în Constanța, pe faleza Cazinoului

„Numărul persoanelor testate pozitiv scade pe zi, avem toate judeţele în zona verde, Bucureştiul a eliminat din restricţii. Scenariul cu acest val, până şi eu am fost pesimist, a ţinut mai puţin, dar asta de datorează în mare, mare parte românilor care doresc să se vaccineze”, a mai adăugat Florin Cîţu.

Citeste si: Klaus Iohannis, ședință de urgență la Palatul Cotroceni. I-a convocat pe Florin Cîțu și Raed Arafat

 



Citește mai mult..