Mircea Lucescu a reușit eventul în Ucraina! Dinamo Kiev, victorie la limită în finala Cupei cu Zorya  • Liga 1: Poli IașiHermannstadt, vineri, 14:00, Digi Sport 1

  • Baraj Promovare Liga 2: Steaua BucureștiMostiștea Olmu, vineri, 11:30, Digi Sport 1

După ce și-a adjudecat primul titlu după cinci ani de ”secetă”, Dinamo Kiev a câștigat și Cupa Ucrainei, după finala cu Zorya Luhansk.

Mircea Lucescu a reușit eventul în Ucraina

Finala Cupei Ucrainei a fost dominată, atât la capitol posesie, cât și în ceea ce privește numărul de ocazii importante de gol avute, de Dinamo Kiev, însă la finalul primelor 90 de minute tabela de marcaj a arenei din Ternopil arăta același scor ca în primul minut, 0-0.

În prelungiri, echipa lui Mircea Lucescu a reușit să dea lovitura relativ repede, în minutul 98, când Viktor Tsygankov a înscris. 

Același jucător de bandă a avut șansa să facă 2-0 în minutul 105, însă a irosit o lovitură de la 11 metri. În ciuda ratării, golul din minutul 98 a fost suficient pentru câștigarea Cupei României, Zorya neavând forța să revină.

Astfel, Mircea Lucescu a reușit eventul în Ucraina la finalul primului său sezon la Dinamo Kiev. Alături de cele trei trofee obținute acum cu echipa din Capitală, titlu, Cupa și Supercupa câștigată înaintea startului sezonului, antrenorul român mai are în palmares și opt campionate, cinci Cupe și șapte Supercupe câștigate cu Șahtior, formație cu care a triumfat și în Cupa UEFA, în 2009.

Etichete: mircea lucescu , cupa ucrainei , dinamo kiev – zorya , mircea lucescu event ucrainaCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.