Steaua – Mostiștea Ulmu LIVE VIDEO, 11:30, Digi Sport 1. Gazdele, favorite pentru finala barajului

[ad_1]

  • Baraj Promovare Liga 2: SteauaMostiștea Ulmu, sâmbătă, 11:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea CraiovaCFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Echipele de start:

  • Mostiștea Ulmu: Meilă – Niculae, Mihai George, Leafu, Alexandru Gheorghe – Milea, Tăbăcariu, Chirica, Ilie – Stoian, C. Ionică
  • Steaua: Bălbărău – Ilie, Beța, Walace, Călințaru – Bărbulescu, Enceanu – Pacionel, Huiban, Zaharia – Răsdan

Steaua – Mostiștea Ulmu LIVE VIDEO, 11:30, Digi Sport 1. Gazdele, favorite pentru finala barajului

În partida tur, disputată la Baza sportivă Academia Ilie Năstase (ex-Voința), Steaua s-a impus cu 2-0, grație reușitelor lui Adrian Ilie (10′) și Emilian Pacionel (47′). Partida a fost marcată de mai multe greșeli de arbitraj ale brigăzii conduse de Eduard Ioniță.

Mostiștea Ulmu a acuzat penalty-ul primit de Steaua în debutul reprizei secunde și chiar a amenințat că nu se va prezenta la meciul retur dacă bucureștenii nu vor solicita rejucarea partidei. De cealaltă parte, și formația lui Daniel Oprița a reclamat că a avut un gol anulat în mod eronat, în minutul 86, când Mihalache a fost semnalizat în offside.

Partida retur va fi arbitrată de Andrei Florin, din Târgu Mureș, care va fi ajutat la cele două linii de Gero Szabo și Cosmin Bojan. Meciul dintre Steaua și Mostiștea Ulmu va avea loc pe terenul 5 din Complexul Sportiv Ghencea.

Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid? Le poți vedea pe toate în Digi Online, duminică de la 19:30!

Dacă va reuși să avanseze în finala barajului, Steaua se va lupta pentru un loc în Liga 2 cu învingătoarea dintre FCSB 2 și Afumați. În tur, satelitul echipei din prima ligă a învins la limită, scor 1-0.

Vasile Târșolea, patron Ulmu, după meciul tur: „În condițiile astea, cum să joci fotbal?”

„Pentru mine nu este o înfrângere, pentru că nu m-a învins echipa adversă, m-a învins fotbalul corupt din România. Se dă cinstit. Se pare că e o formă mascată de corupție pe care o vede toată lumea. Sunt grave, a văzut o țară întreagă. Nu vorbesc eu în mod subiectiv că am pierdut. A văzut o întreagă țară că nu a existat penalty, că nu au existat două cartonașe galbene, jucătorul nostru a fost eliminat pe nedrept.

În condițiile astea, cum să joci fotbal? Dacă nu se rejoacă acest meci, dacă echipa adversă nu cere rejucarea acestui meci din propria inițiativă, ca onoare, și în cinste victoriei fotbalului românesc care s-a sărbătorit ieri, noi nu ne vom prezenta la următorul meci.

Am evitat să scot echipa de pe teren. În momentul în care am fost lăsați în zece și ni s-a tăiat orice șansă la acest baraj, am vrut să retrag echipa”, a spus Tîrșolea, la finalul partidei.

Replica lui Daniel Oprița

„Arbitrii greşesc, se fac greşeli. Noi sper să ne concentrăm în continuare pe următorul meci, pe retur, pentru că nu e totul jucat. Jucăm acasă, se poate întâmpla. Jucăm pe terenul nostru, cu iarbă normală, ar trebui să fim avantajaţi, să scăpăm de tracul ăsta. Din cele 4 de la baraj, presiunea cea mai mare e pe noi. Numai noi avem de pierdut.

Chiar dacă sunt jucători cu experienţă, când joci la un asemenea club, nu e uşor. Băieţii au caracter, sunt puternici, au avut dorinţă, au alergat, au avut o atitudine bună şi îi felicit pentru lucrul ăsta. Nu e uşor nici pentru ei, presiunea e destul de mare.”, a declarat Daniel Opriţa.

VIDEO Rezumatul meciului Mostiștea Ulmu – Steaua 0-2

Etichete: steaua , daniel oprita , baraj liga 2 , csa steua , mostistea ulmu

[ad_2]

Citește mai mult..