Video Exclusiv | ”Nu este foc de paie, ci este un vulcan!” Mircea Vintilă și echipa sa de suflet din România. Minirecital, la Digi Sport  • Baraj Promovare Liga 2: FCSB IIAfumați, duminică, 11:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC ArgeșDinamo, duminică, 16:30, Digi Sport 1

Reputatul artist este fan înrăit al celor de la Progresul, dar acum se mai bucură doar de prezența roș-albaștrilor în Liga 1. Vintilă se bucură însă că și Rapid are șanse mari de a urca pe prima scenă a fotbalului românesc.

Vintilă a recitat versurile din imnul celor de la Progresul

”Sunt pasionat de fotbal. Progresul meu nici nu mai știu prin ce ligă mai este. Chiar ne întrebăm noi unde mai joacă. Acum sunt pasionat de FCSB și de Real Madrid, să vedem ce vor face pentru că lupta pentru campionat este palpitantă.

FCSB este echipa de suflet care mi-a rămas în Liga 1 și de acea am rămas cu ei. Rapid, echipa lui Florian Pittiș, fan înrăit al formației din Giulești, dar și Progresul nu au mai jucat cum trebuie. Văd că acum Rapidulețul are șanse să intre în Liga 1”, a spus Vintilă, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Mircea Vintilă, interpretul imnului celor de la Progresul. ”Nu este foc de paie, ci este un vulcan!”

Imnurile celor de la Rapid și de la Universitatea Craiova, ambele compuse de regretatul Adrian Păunescu, sunt cele mai cunoscute din România, dar și Vintilă a interpretat imnul unei echipe cu tradiție din România, fapt mai puțin cunoscut până acum.

Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid? Le poți vedea pe toate în Digi Online, duminică de la 19:30!

”Am interpretat și eu un imn, pentru Progresul. ”Nu este foc de paie, ci este un vulcan / Progresul nostru mândru și cal și năzdrăvan / Hrănit doar cu jăratic, iubind doar trei culori / Din care cea albastră ne naște tricolori  / Venind din Dealul Spirii și până-n Cotroceni  / Să înălțăm speranța în bucureșteni / Că noi suntem albastri izvoare din izvor / Că nu e greu Progresul, dar nici nu e ușor”, a povestit Mircea Vintilă.

Artistul duce dorul perioadei în care a copilărit în Cotroceni și în care a ajuns să-i cunoască pe Ilie Năstase și pe Ion Țiriac.

”Pentru că stăteam acolo, doar săream gardul și ne duceam la toate meciurile de fotbal, îi vedeam la antrenamente și la meciuri pe Ilie Năstase și pe Ion Țiriac. Plus că și noi jucam fotbal acolo.”, a mai spus Mircea Vintilă, la Digi Sport.

Evident, artistul a oferit și un minirecital, ÎN DIRECT, la Digi Sport. ”Strada Popa Nan” și ”Miruna” au făcut deliciul audienței.

VIDEO cu Mircea Vintilă, la Digi Sport Matinal. Minirecital ÎN DIRECT

Etichete: real madrid , progresul , mircea vintila , mircea vintila progresulCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.