VIDEO | La un pas de moarte în deltaplanLa un pas de moarte a fost un tânăr, amator de senzaţii tari! Nimeni nu îşi explică de ce a urcat într-un deltaplan, aproape de lăsarea întunericului, şi în condiţiile în care vântul era foarte puternic! S-a prăbuşit, iar viaţa lui a depins de intervenţia rapidă a salvatorilor!

Pilotul de 29 de ani, singur in deltaplan, a forțat aterizarea pe un teren plat, lângă o balastieră din Topoloveni, judetul Arges. La fața locului au fost trimise de urgenţă un echipaj de la pompieri și o ambulanță SMURD.

„Pilotul acuză dureri în zona toracelui. A fost preluat de către paramedicii SMURD și dus la spital pentru investigații medicale amănunțite”, a precizat Romică Stroe, ISU Argeş.

„Pacientul a fost adus seara trecută, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti, unde a fost evaluat şi supus mai multor investigaţii! Prezenta mai multe contuzii, fiind stabil hemodinamic!”, afirmă Cristina Cazacu, purtator de cuvânt al Spitalului Județean Argeş.

În acest caz va fi deschisă o ancheta pentru a se afla de ce tânărul zbura la căderea nopții intr-un zbor de agrement, dar și în condiţii meteo periculoase.

Citeste si: Un avion s-a prăbușit peste o casă. Mai mulți morți

Citeste si: El este tânărul șofer, de 18 ani, care a murit în accidentul de la Giurgiu. Avea permis de conducere de două luni

Citeste si: Incident șocant în Denver: Bucăţi din carcasa motorului unui avion Boeing au căzut într-o zonă rezidenţială, după o explozie
Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.