VIDEO | Revelionul libertăţii – Stirile Kanal D



Ca un Revelion a fost sărbătorită prima zi de libertate. Terasele de fițe din Capitală și nu numai au fost pline până la refuz. Nu s-a mai ținut cont de reguli, așa că sute de tineri dornici de distracție au petrecut până la miezul nopții, deşi cluburile rămân, oficial, închise! Sunt permise, însă, concerte, aşa că… peste tot au fost găsite soluţii pentru ca distracţia să nu mai fie amânată.


In articol:


Libertatea a fost sărbătorită la cote maxime. Sute de tineri dornici de distracție au petrecut până la miezul nopții, Cu voie bună la purtător, șampanie scumpă și înconjurați de prieteni.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au fost doar câțiva dintre artiștii care au animat spiritele celor puși pe petrecere noaptea trecută, de unde nu au lipsit nici deja faimoasele dedicații.

Terasele de fițe din București au fost mai pline ca niciodată, semn că pentru mulți ridicarea restricțiilor a fost un motiv clar de sărbătoare. Animați de muzica bună, mulți s-au lăsat purtați de ritmurile muzicale și au ținut-o așa până în miez de noapte.

Citeste si: VIDEO| Nu vor să renunţe la mască nici acum

Ţinutele strălucitoare, băuturile fine și dansul au făcut din seara trecută, pentru mulți, una de neuitat!

Incidente mai puțin plăcute

Însă, au fost și incidente mai puțin plăcute. De pildă în județul Argeș jandarmii au deschins la o petrecere care avea loc într-o curte.

În noua Hotărâre de Guvern, care a adus ridicarea multor restrictii, reglementările în ceea ce privește evenimentele private cu un număr mare de invitati nu s-au schimbat, aşa că petrecăreții au fost amendați cu 17.000 de lei in total

Citeste si: VIDEO| Prima zi de libertate

Citeste si: VIDEO| Prima zi de libertate

Și

în Dolj mai mulți operatori economici au fost amendați pentru nerespectarea prevederilor legale, privind desfășurarea de activități de tip club sau discotecă, unităţi care rămân inchise deocamdată, conform legii.



Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.