Ce lovitură pregătește Dinamo! Xavier Pascual, gata să revină în România. Oferta dezvăluită de presa din Spania  • Liga 1: FC Botoșani – CFR Cluj, marți, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Rapid – U Craiova 1948, luni, 21:00, Digi Sport 1

Cel mai bun antrenor din Liga Campionilor, din acest sezon, este gata să plece de la Barcelona, la vară, deși mai are contract încă un an cu gruparea blaugrana.

Planurile antrenorului spaniol, de a pleca de la catalani, se pare că au ca fundament negocieri avansate pentru a reveni în România. Pascual ar putea prelua din nou prima noastră reprezentativă. Mai mult, se pare că Pascual ar fi fost atras și prin propunerea de a o antrena în paralel și pe Dinamo, susțin cei de la AS.com.

Ce a spus Xavier Pascual după ce a preluat prima dată naționala României

„Vreau să fiu mândru de această echipă națională, vreau să lucrez mult cu acești jucători, vreau să ascult opiniile lor. În trecut, handbalul românesc era incredibil, trebuie să aflăm la ce nivel ne aflăm acum. Obiectivul nostru este să revenim în topul handbalului european”, a declarat Xavi Pascual.

În precedentul mandat, Pascual a stat pe banca României aproape doi ani, la două campanii de calificare: Euro 2018 și Mondialul din 2019.

7 victorii și 10 înfrângeri este palmaresul lui Xavier Pascual pe banca României. În meciurile oficiale, bilanțul este de 3 victorii și 5 înfrângeri

Etichete: xavier pascual , xavier pascual romania , xavier pascual dinamoCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.