”Nici nu mai știu cu cine să jucăm! Și Radunovic a căzut!”. Gigi Becali, despre situația disperată de la FCSB  • Liga 2: ASU Politehnica Timișoara – CS Mioveni, luni, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Rapid – U Craiova 1948, luni, 21:00, Digi Sport 1

După ce Ovidiu Popescu a ieșit accidentat, imediat după pauza meciului de duminică seară, și Risto Radunovic s-a alăturat pe lista accidentaților.

Finanțatorul echipei pare depășit total de situație așa că își pune toate speranțele doar într-un ajutor divin. Becali a lăsat clar de înțeles că Radunovic mai are doar șanse infime de a mai evolua în acest sezon, de al cărui final ne despart 10 zile.

”Alta e problema la noi. Noi avem toată echipa… Nici nu mai știu ce fundași centrali…. Nici nu mai știu cu cine să jucăm! Și Radunovic a căzut după meci. Numai Dumnezeu mai poate face acum”, a spus Becali.

Cu un lot decimat de tot felul de accidentări, cu o bancă de rezerve formată numai din jucători de la Academie, FCSB mai speră la campionat. Becali speră ca FC Botoșani să-i învingă marți pe cei de la CFR Cluj și să se relanseze iar lupta.

Hai în Digi Online, pe Digi World, să vezi ”Războiul în culori”, de la 19:05 și descoperă Al Doilea Război Mondial printr-un obiectiv dramatic și nefiltrat. Care sunt aceste culori…?

”S-ar putea ca acest punct obținut de noi să fie decisiv. pentru că daca Botoșani o bate pe CFR, atunci nouă ne va ajunge și un egal în meciul direct, dacă batem Craiova”, a mai spus Becali, la Pro X.

VIDEO cu rezumatul partidei Sepsi – FCSB 2-2

Etichete: gigi becali , ovidiu popescu , transferuri fcsb , lot fcsb , risto radunovicCitește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.