Roxana de la „Puterea Dragostei” și Sendo – vacanță de vis în Paris


Roxana de la „Puterea Dragostei” este în al nouălea cer. Bruneta sexy a plecat într-o vacanță de neuitat alături de iubitul său Sendo, în Paris.


In articol:


Roxana Buzoiu și Sendo au plecat la Paris. Cuplul va petrece câteva zile de neuitat în inima Parisului. „Am găsit un om aici să mă ducă cu bagajul…hahaha, ce tare. Toate bagajele astea sunt ale mele. Doar ăsta e bagajul lui!”, a zis Roxana Buzoiu.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Andrada și Cazi după ce au părăsit emisiunea „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

Cu bagajele la purtător, cu zâmbetul pe buze și cu multă dragoste între ei, Roxana și Sendo au aterizat pe aeroportul din Franța. „Prietenii mei, să vă pregătiți pentru că vor urma niște vlog-uri de aici din Franța de o să înnebuniți. O să vă placă maxim.
O să facem multe multe vlog-uri. Așa veți vedea ce vom face noi aici, unde vom merge, ce vom mânca, ce vom vizita, cum ne vom distra.”,
a adăugat Roxana de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” petrece alături de Costel Biju. Ce a transmis bruneta

Roxana de la Puterea Dragostei și Sendo.[Sursa foto: Instagram]

Roxana de la „Puterea Dragostei”- planuri de viitor cu Sendo

Roxana de la „Puterea Dragostei” are planuri mărețe pentru viitor. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D se iubește nebunește cu Sendo de doar câteva luni. Cei doi au mers în prima vacanță în doi la Istanbul. Acum, destinația pe care și-au ales-o este capitala iubirii- PARIS.

Citeste si: Cine este Paul Celestin de la „Puterea Dragostei”. Imagini cu noul concurent

Roxana și Sendo la aeroport.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bogdan Mocanu a fost la un pas de moarte. Detalii cumplite despre accidentul în care a fost implicat: „Am zis că am paralizat”

Roxana

Buzoiu se simte extrem de fericită în compania lui Sendo. Cei doi se plimbă, se iubesc, glumesc și se alintă unul pe celălalt. Focoasa brunetă și-a anunțat fanii că vor face multe vlog-uri din Paris pentru a-i ține la curent cu experiența sa.

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei, noi dezvăluiri incendiare despre viața personală: „Mă pregătesc de…”Citește mai mult..

Get real time updates directly on you device, subscribe now.